Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Terapeut a hudebník Michal Strnad přichází po mystifikaci s obyčejným životním příběh

Michal Strnad je český zpěvák, skladatel a psychoterapeut, která má svém kontě stovky koncertů po celém světě i aktuální autorské album „Další“, se kterým sklidil úspěch a vyvolal rozruch. Naleznete na něm duet s Lenkou Dusilovou nebo s Barborou Polákovou. Právě k duetu s Polákovou společně s režisérem Vítem Klusákem natočili mystifikační videoklip Facky lásky (Hiding Our Love), jenž poukazoval na důležitost párové terapie. Michalovy písně často odkazují na témata spojená se sociálními a psychickými problémy a pravidelně bodují v českých hitparádách.

Nyní přichází s novým singlem Hledej mě dál“, za kterým autorsky stojí jeho jmenovec Tomáš Strnad, a tentokrát vypráví obyčejný příběh dvou lidí. Výpravný videoklip natočil tandem David Van & Lukáš Hausenblas z leteckého pohledu i z perspektivy kapoty auta. Píseň produkoval Petr Zatloukal, Michalův kolega z kapely Barbory Polákové, a bicí nahrál Adam Koller.

Ta píseň mě vzala za srdce, je to pro mě silný lovesong o osudovém setkání lidí, kteří se jednou museli potkat. Musela se spojit spousta věcí, aby k tomu setkání došlo. Myslím, že každý z nás známe takový příběh ze svého života nebo jsme o něm aspoň slyšeli. Bylo to vůbec poprvé, co jsem uchopil píseň jiného autora. Není to pro změnu píseň o žádném důležitém sociálním tématu, ale “jen” o silném životním příběhu dvou lidí,“ prozrazuje o písni zpěvák.

Novinka „Hledej mě dál“ vychází na labelu Tranzistor a v distribuci firmy Supraphon.

Michal Strnad bio:
Michal vyrůstal v divadelní rodině a jako dítě daboval a hrál ve filmech. Přes kořeny v uměleckém prostředí vystudoval sociální práci a psychoterapii, které se aktuálně věnuje v poradně Therapia. S manželkou Hanou má dvě děti a od roku 2015 spolu provozují soukromou mateřskou školku Mateřídouška. Vystupuje s vokální skupinou SKETY, která si získala respekt jak v České republice, tak v zahraničí a vysloužila si čtyři nominace na prestižní cenu CARA ve Spojených státech. Diváci mohli Michala vidět také v pořadech StarDance, Český lev nebo po boku Barbory Polákové, Jany Kirschner, Ewy Farné, Ondřeje Brzobohatého, Anety Langerové či legendárního kytaristy Michala Pavlíčka.

Zdroj a foto: http://www.strnd.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *