Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Bez lítosti: Nejmladší doživotně odsouzený v Česku!

Už dnes se diváci Prima COOL mohou těšit na další epizodu dokumentární série Bez lítosti. Tento ojedinělý projekt přiblíží divákům, jaký je život za mřížemi, a ukáže tamní život těch nejhorších, tedy na doživotí odsouzených vrahů.

V nápravných zařízeních v Česku pobývá více než 22 tisíc lidí, 49 z nich si odpykává doživotní trest za obzvlášť závažné zločiny. Projekt Bez lítosti představí osm takových jedinců, jejichž činy se dostaly do popředí zájmu médií. V dokumentární sérii diváci uvidí například případ Juraje Kučeráka – vraha se sekerovým syndromem – Tomáše Víta – nejmladšího doživotně odsouzeného vraha. Tento díl diváci mohou sledovat právě dnes.

Jako dítě byl adoptovaný, později se náhradním rodičům narodil biologický syn. Hodně zlobil a neměl moc kamarádů. Rád lepil modely vozidel z druhé světové války. Na střední škole byl problémový, prý byl obětí šikany. S oblibou chodil sám s detektorem kovů po lesích a hledal starou válečnou munici. Začal hodně kouřit marihuanu, kradl doma peníze, a nakonec odešel z domova a chvilku žil jako bezdomovec. V osmnácti letech dostal od rodiny druhou šanci a mohl bydlet v bytě své tety. Jednoho dne, poté, co vykouřil nějaký nový druh marihuany, mu bylo špatně a šel zaťukat na sousedy, devadesátiletý manželský pár, jestli mu nedají nějaký prášek. Když mu zavřeli dveře před nosem, násilím se natlačil dovnitř a oba zavraždil nožem a kladivem. Je nejmladší doživotně odsouzený v ČR.

Bez lítosti už dnes od 21.30 na Prima COOL.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *