Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

🎄 Vánoce

Skandinávská vánoční atmosféra s novou kolekcí Villeroy & Boch

Na Vánoce se obvykle necháváme strhnout opulentním zdobením čehokoliv v bytě. Pokud ale preferujete střídmější design, připravila si pro vás německá porcelánka Villeroy & Boch svou letošní kolekci Winter Glow, která do vašeho domova přinese to pravé kouzlo skandinávské zimy…

V jednoduchosti je krása. Přestože toto pravidlo platí i v zimě, kdy se příroda halí do bílého odstínu, máme tendenci v domácnosti spojovat Vánoce zejména s tradičními motivy, třpytivými ozdobami a dalšími pohádkovými motivy. Pokud ale dáváte přednost nadčasovým kouskům, sáhněte po letošní vánoční kolekci s názvem Winter Glow od německé porcelánky Villeroy & Bosh, která je vyrobena z prémiového porcelánu a zaujme jednoduchým, ale přesto působivým skandinávským designem.

Dekor inspirovaný zimní oblohou
Nádobí z nové vánoční kolekce Winter Glow je vyrobeno v béžových tónech v kombinaci matného a lesklého provedení. Bílá glazura vyvolává dojem, že je porcelán pokrytý silnou vrstvou námrazy podobně, jako je tomu v zasněžené přírodě. Na talířcích, šálcích a miskách se objevuje hřejivý dekor inspirovaný zimní oblohou v podobě jemných zlatých hvězdiček a teček, které vytvářejí zajímavý kontrast dodávající kolekci slavnostní nádech. Díky tomu je sada vhodná nejen ke štědrovečerní tabuli, ale také pro další speciální příležitosti.

Vedle porcelánu nechybí v sadě ani sklenice nebo široká škála dekorativních předmětů a ozdob ve tvaru stylizovaných andílků a hvězdiček. Ty můžete zavěsit na stromeček, větvičky barborky nebo jen tak položit na parapet. K dokonalé vánoční atmosféře chybí snad už jen zapálená svíčka na adventním věnci, domácí cukroví a vzduchem se linoucí vůně vánočního punče. Tyto poslední detaily udělají z vašeho domova magické místo, kde si můžete užívat společnost svých nejbližších.

Zdroj a foto: Villeroy & Boch, Potten & Pannen – Staněk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *