Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Pekelníci na Stezce Krkonoše

Chřestění řetězů, andělské zvonění i laskavá slova Mikulášova mají v kulisách zimní lesní pohádky výjimečnou atmosféru. Vezměte děti či vnoučata a vypravte se za ní na Stezku korunami stromů Krkonoše. Zdejší tým si pro malé i velké na 2. prosince připravil mnohá mikulášská překvapení.

Celá Stezka ožije přítomností maskovaných čertů, kteří dodají procházce do korun stromů nádech tajemna v rakouském stylu. Akci bude provázet i sám Mikuláš, který netrpělivě očekává tvůrčí nadání přítomných dětí, potěšit ho mohou krátkou básničkou nebo písničkou. Nebude chybět ani anděl, který návštěvníky před nezbednými čerty ochrání. Zúčastněné děti, ať už jsou čilé jako samotní pekelníci, nebo zlaté jako andělé, dostanou od Mikuláše sladkou odměnu. Na pekelnou cestu je pro dospělé připraven domácí borůvkový likér a pro děti a řidiče i nealkoholický borůvkový horký nápoj. Stezka se svým návštěvníkům otevře již v 10:00 a ukončení mikulášského dne proběhne v 16:00. 

Zdroj a foto: Stezka korunami stromů Krkonoše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *