Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Jak si ulehčit vánoční vaření a pečení

Vánoční období je plné rodinných tradic spojených s jídlem a pitím. Příprava vánočních pokrmů a dezertů může být příjemnou součástí tohoto svátečního období, ale nese s sebou i spoustu času, který musíme strávit v kuchyni. S těmi správnými kuchyňskými pomocníky se vánoční vaření a pečení může stát mnohem jednodušším a efektivnějším. Díky inovativním kuchyňským pomocníkům, můžete připravit dokonalé vánoční pochoutky s minimem úsilí a času. Pojďte se s námi podívat, které produkty vám mohou zpříjemnit nejen sváteční období v kuchyni.

Bramborový salát snadno a rychle
K Vánocům neodmyslitelně patří bramborový salát. S foodprocesorem Sage BFP820 se jeho příprava stane mnohem snazší. Tento výkonný přístroj totiž nejenom míchá, šlehá, ale také rychle nakrájí brambory i další zeleninu na dokonalé kostičky. Stačí nastavit tloušťku řezání a velikost kostiček a vy tak můžete docílit ideálního vzhledu a textury salátu.

Perfektní vývar nejen na vánoční stůl
Ať už se chystáte na přípravu rybího či jiného vývaru, vezmete si při jeho přípravě k ruce multifunkční hrnec Sage SPR680BSS. V případě, že zvolíte program tlakového hrnce, budete mít rychle uvařený vývar plný chuti, ideální pro ty, kdo nemají moc času. Pokud však času máte dost, ale i tak ho nechcete trávit u sporáku, zvolte program pomalého hrnce. Ten umožňuje pomalé vaření při nízké teplotě, což dodá vývaru výraznou a bohatou chuť.

Originální vánoční jedlý dárek
Když už budete trávit čas v kuchyni, zkuste letos připravit i něco dobrého pro vaše blízké. Co byste řekli na originální jedlý dárek? Příprava domácího oříškového másla s mixérem Sage SBL920 je ideální volbou. Tento výkonný mixér promění ořechy v dokonalé hladké másle s jemnou konzistencí, a to bez přidaných konzervantů či umělých látek. A co takhle zauzené mandle? Zkuste si je připravit se smoking gun Sage a oživte tak vánoční stůl tímto neotřelým chuťovým zážitkem.

Chuť a vůně Vánoc
Aby bylo vaření ještě příjemnější, užijte si skvělé skořicové latté připravené kávovarem Sage SES881. Stačí zahrát mléko s mletou skořicí, přidat vanilkový extrakt a přelít ho přes silné espresso z kávovaru. Užijte si dokonalý kávový nápoj plný vánočních chuti a užijte si čas, který jste ušetřili díky pomocníkům značky Sage se svojí rodinou a přáteli.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *