Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Začněte nový rok správně: Hubněte s minerální vodou

S příchodem nového roku se mnozí z nás zaměřují na zlepšení svého zdraví a kondice, přičemž hubnutí patří mezi nejčastější novoroční cíle. Předsevzetí často zahrnují zdravější stravování a pravidelnou fyzickou aktivitu, ale málokdo si uvědomuje důležitost pitného režimu v procesu hubnutí. Co ale dělat, když si nechcete odpírat ochucené nápoje?

V dnešní uspěchané době, kdy se mnoho z nás potýká s hektickým životním stylem, je klíčové nezapomínat na správný pitný režim, zejména pokud řešíme redukci váhy. Pitný režim hraje klíčovou roli při udržování optimálního zdraví a podporuje náš metabolismus.

Achillovou patou v hubnutí často bývají sladké nápoje bohaté na kalorie a cukry. Množství kalorií přijatých tímto způsobem bývá často podceňováno. Místo toho je lepší sáhnout po čisté minerální vodě nebo osvěžujících nápojích s nízkým obsahem kalorií.

Správný pitný režim nejenže pomáhá udržet tělo hydratované, ale také napomáhá kontrole chuti k jídlu a může zlepšit celkovou pohodu. Jednoduchým, ale přesto důležitým krokem tak může být na cestě k redukci váhy výměna obyčejné vody za vodu minerální. Důležité je dbát na její kvalitu, nízký obsah sodíku a aby neobsahovala zbytečný cukr.

A pokud se nechcete úplně vyhýbat sladkým nápojům, je dobrým nápadem sáhnout po nápoji, který nabízí jemnou chuť a osvěžení bez zbytečných kalorií. Např. Mattoni Esence vám pomůže si vychutnat sladkou chuť bez negativních dopadů na vaše zdraví a předsevzetí. Jedná se o spojení minerální vody Mattoni a přírodních aromat. Nabízí osvěžující nesladkou chuť ovoce bez přidaného cukru, sladidel, barviv a konzervantů. Velikou výhodou je nízký obsah kalorií, pouze 2 kcal v půllitrové plechovce. Mattoni Esence je k dostání ve variantách 500 ml v plechu a také 1,5 l v PET s příchutěmi citrónu, pomeranče nebo maliny.

O minerální vodě Mattoni
Mattoni je ikonická značka neodmyslitelně spojená s motivem orla již od roku 1873. Přírodní středně mineralizovaná minerální voda s vyváženým poměrem draslíku, hořčíku a vápníku, které jsou nezbytné pro lidské zdraví. Rodí se v hloubce 125 až 230 metrů v panenské přírodě u Karlových Varů. Jedinečná poloha na rozhraní Krušných a Doupovských hor jí dává její nezaměnitelnou chuť. K dostání je v přírodní neperlivé, jemně perlivé i perlivé variantě a nabízí širokou nabídku ochucených variant.

Zdroj a foto: www.mattoni.cz   

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *