Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

CCC FESTIVE SEASON: Oslnivé boty a kabelky za skvělé ceny v CCC! Pro malá i velká vánoční setkání.

Vánoce jsou za rohem! Připravte si vánoční stylizaci s předstihem! V CCC najdete oslnivé boty a kabelky pro ni a elegantní boty pro něj. Vybírejte z klasických i extravagantních modelů a doplňků v mnoha barvách včetně zlaté a stříbrné, které podtrhnou vánoční atmosféru!

Pociťte ducha Vánoc s novou kolekcí bot, kabelek a doplňků od CCC a připravte se na setkání s přáteli, kolegy a rodinou. Slaďte své elegantní malé černé šaty nebo oblek s botami na jehlovém podpatku na firemní vánoční večírek. Na setkání s přáteli si můžete obléknout něco výraznějšího! Naším návrhem jsou dlouhé stříbrné boty nad kolena nebo nízké boty na jehlovém podpatku s velkou slavnostní mašlí. Vrchol sezóny, slavnostní večeře s rodinou, si přímo říká o něco výjimečného. Co třeba lodičky v důstojné zlaté barvě? Možná dáváte přednost černým jehlovým podpatkům s lesklým řetízkem kolem kotníku? Nebo pokud nemůžete odolat intenzivní červené barvě, která se v této sezóně kupí ve světě módy jako nikdy předtím, zvolte boty ve stylu Mary Jane v barvě zimních plodů cesmíny.

Vyberte si z řady kabelek, které doplní slavnostní oblečení. Rozhodněte se pro saténovou kabelku s řetízkem a zapínáním na patentku, která se hodí na velkou party ve městě. Černá kožená kabelka s geometrickým reliéfem a zlatým kováním se bude hodit pro elegantní styling i každodenní nošení. Pokud hledáte kabelku přímo stvořenou pro sváteční a karnevalové období, prohlédněte si nabídku malých kabelek z třpytivých materiálů. Ty pokryté třpytkami, krystaly nebo s metalickým povrchem vás jistě osloví. Nezapomeňte na šperky! I ty najdete v CCC.

Pro muže navrhujeme klasickou obuv. Boty z kůže jsou nepostradatelným prvkem každého gentlemana, který si jde za nadčasovostí. Černá se bude hodit k elegantním outfitům na velké události, zatímco hnědá dodá styl ležérním outfitům s džínami a vlněným svetrem. Doplňte je kvalitním koženým páskem a hodinkami a voilà! Jste připraveni na prosincové oslavy!

Hledáte ideální vánoční dárek? Darujte možnost výběru! Potěšte své blízké Dárkovou kartou CCC!

Nakupujte za nižší ceny v zimním VÝPRODEJI až do -50% v prodejnách i online. Nabídka platí do 28. ledna 2024 nebo do vyprodání zásob.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *