Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Hledáte dokonalý vánoční dárek? S kvalitní kosmetikou máte vyhráno

Vánoce jsou radostné chvíle s rodinou, speciality na svátečním stole, ale také kouzelný čas rozbalování dárků. Pokud přemýšlíte, jak potěšit své blízké, kosmetika je vždy výbornou volbou. Ať už je to vaše malá princezna, stylový manžel nebo nejlepší kamarádka – ve vánočním katalogu Hebe najdete dárky pro každého.

Kosmetika pro celou rodinu
Přestože duchovní hodnoty, jako je láska, pospolitost a pokora, jsou pro většinu lidí o Vánocích nejdůležitější, při rozbalování vánočních dárků se zatají dech malým i velkým. Tím spíš, když pod stromečkem najdou hodnotnou kosmetiku, po které celý rok toužili. Možnosti pro dámy jsou doslova nekonečné – potěší je kvalitní pleťové krémy a séra, vlasové přípravky, ale i make-up nebo profesionální kosmetika.

Luxus v péči o své tělo si zaslouží i pánové. Proč jim tedy nedopřát kosmetické produkty, které jim přinesou pohodlí a sebevědomí? Vyzkoušejte jej s osvěžujícími balzámy po holení, pleťovými krémy nebo podmanivými parfémy. A nezapomeňte na ty nejmenší – kosmetika ve veselém, barevném provedení jim jistě vykouzlí úsměv na tváři, díky čemuž si již od útlého věku vybudují zdravé hygienické návyky.

Vánoce s Hebe
Parfémy ve tvaru vánočního stromečku, přírodní kosmetika zabalená do perníkové chaloupky, ale také sady na líčení, elektrické zubní kartáčky a krémy až z daleké Jižní Koreje. Produkty, které potěší vaše blízké pod stromečkem, najdete v drogerii Hebe. Navíc s ní ušetříte, protože ve vánočním katalogu nabízí ty nejlepší značky za skvělé ceny. Stovky výhodných nabídek najdete na webu hebe.com/cz i v mobilní aplikaci. Hebe garantuje bezpečnou online platbu a registrovaným zákazníkům poskytuje 10% slevu na jejich první objednávku. Při nákupu nad 120 Kč mají registrovaní zákazníci dopravu zdarma. Zboží je možné vrátit do 14 dnů.

TIPY:
PUREHEALS KOMBUCHA hydratační krém 50 ml; 685 Kč
Tento korejský hydratační krém je vhodný pro normální a smíšenou pleť. Dodává pleti pružnost, rozjasňuje ji a působí proti tvorbě vrásek. Kombucha, kterou krém obsahuje, chrání pokožku před vnějšími faktory díky obsaženým vitamínům a antioxidantům.

YUMI HC kondicionér 200 ml; 119 Kč
Čistící kondicionér dodá vašim vlasům objem a hydrataci. Složení z bylinného extraktu, tamanu olej, šťávy z listů aloe vera a slunečnicového oleje, pomáhá vlasům se méně mastit.

beBIO BB krém na tvář 30 ml; 252 Kč
Lehký BB krém sjednocuje tón pleti a maskuje drobné nedokonalosti. Díky obsahu kyseliny hyaluronové nebo bambuckého másla

Zdroj a foto: Hebe

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *