Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

LENKA GRAF jako první Češka vystoupila na reprezentativním adventním koncertě v Drážďanech s věhlasným sborem Dresdner Kreuzchor

Koncert se konal na vyprodaném stadionu pro 28 tisíc diváků i přes nepřízeň počasí. Ani déšť a silný vítr, který pořadatelé řešili ještě necelou hodinu před začátkem nakonec umělce nezastavil a diváci se dočkali krásného zážitku.

V přímém přenosu koncert vysílala německá veřejnoprávní televize MDR a švýcarská státní televize Schweizer Fernsehen. Dalšími hvězdami byl například Angelo Kelly ze známé skupiny Kelly Family nebo René Kollo, který sklízel úspěchy v La Scale a newyorské Metropolitní opeře.

„Je to pro mne obrovská čest, že jsem na tomto prestižním koncertě v Drážďanech mohla vystoupit jako první Češka. Společně se světoznámým drážďanským chlapeckým sborem Dresdner Kreuzchor jsem v němčině i češtině zazpívala vánoční píseň Narodil se Kristus Pán.“

Lenka opět nenechala nic náhodě, její tmavěmodrá róba byla překrásná. „Já módu miluju, baví mě a užívám si ji. Šaty si vybírám sama a nevyužívám služby stylistů,“ řekla přímo po nádherném vystoupení.

Na závěr Lenka dodala, že na koncertě zazpívala i svou sólovou píseň I Dare, s níž právě sklízí úspěchy v Německu. Ona sama si pod vánoční stromeček nadělila novou píseň, na kterou se posluchači mohou těšit hned na začátku ledna příštího roku.

Lenka Graf, která přiletěla do Prahy z Floridy před necelými třemi týdny, má za sebou již několik vánočních koncertů. V Divadle Broadway si zazpívala se známým operním zpěvákem Adamem Plachetkou.

Foto: archiv L. Graf 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *