Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníDěti

Cena pro dětské hotely: Tyto hotely jsou nejvhodnější pro rodiny s dětmi

Portál www.kinderhotel.info, který se specializuje na rodinnou dovolenou a je jednou z největších platforem pro vyhledávání rodinného ubytování s více než pěti miliony zobrazení stránek ročně, ocenil 50 nejlepších dětských hotelů cenou kinderhotel.info Award 2024.

O prestižní ocenění, které bylo uděleno již pošesté, se ucházelo 730 rodinných hotelů ze 14 evropských zemí. Tři nejlepší rodinné hotely se nacházejí v Horním Rakousku, Švýcarsku a Salcbursku. První místo získal Familux Resort Dachsteinkönig v Gosau (Horní Rakousko), následovaný Märchenhotelem Braunwald (Švýcarsko) a rodinným hotelem Oberkarteis v Hüttschlagu (Salcbursko). Z 50 oceněných hotelů je 33 z Rakouska, 12 z Německa, čtyři z regionu Trentino-Jižní Tyrolsko a jeden ze Švýcarska. Kompletní žebříček 50 nejlepších hotelů naleznete na adrese: www.kinderhotel.info/award.

Deset nejlepších evropských rodinných hotelů:
1. Dachsteinkönig – Familux Resort, Gosau (Upper-Austria, Austria)
2. Fairytale Hotel Braunwald, Braunwald (Switzerland)
3. Family Hotel Oberkarteis, Hüttschlag (Salzburg, Austria)
4. Familotel Sonnenpark, Willingen (Hesse, Germany)
5. Oberjoch – Familux Resort, Bad Hindelang-Oberjoch (Bavaria, Germany)
6. Children’s & Glacier Hotel Hintertuxerhof, Hintertux (Tyrol, Austria)
7. Familotel Landhaus zur Ohe, Schönberg (Bavaria, Germany)
8. Family Resort Petschnighof, Diex (Carinthia, Austria)
9. Familotel amiamo, Zell am See (Salzburg, Austria)
10. Alpenrose – Familux Resort, Lermoos (Tyrol, Austria)

V rámci soutěže kinderhotel.info Award 2024 byla podrobně hodnocena kritéria vybavení, služeb a názorů hostů 745 rodinných hotelů. Konečné pořadí vychází z celkového počtu bodů za všechny faktory. Do žebříčku jsou zahrnuta hodnocení uživatelů portálu kinderhotel.info a 3 hlavních hodnotících portálů Google, TripAdvisor a HolidayCheck. Zvláštností je vlastní vyvinutý “faktor nefalešnosti”, který vztahuje počet špatných hodnocení každého hotelu k počtu jeho pokojů.

Zdroj a foto: kinderhotel.info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *