Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Sérum jako řešení pro každý problém pleti

Máte pocit, že vaše pleť potřebuje oživit, omladit, vizuálně zbavit stresu a dalších faktorů, které vytvářejí dojem, že jste starší, než je tomu ve skutečnosti? Začněte pracovat se séry, která vaši pleť oživí, vyživí, rozjasní a celkově vrátí do kondice. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí řešení přesně pro vás. Jaké sérum si vyberete?

Jak se zbavit unavené pleti, zabojovat s mimickými vráskami, odlehčit pleti během dne a mít možnost pochlubit se skvělým vzhledem? Zapomeňte na jiné možnosti, vpusťte do své beauty rutiny séra, které s vysokým výkonem cílí přesně na ty problémy, které se na vaší pleti mohou s přibývajícími roky objevit.

Dobrou zprávou také je, že můžete séra vrstvit, kombinovat a využívat toho nejlepšího, co nabízejí. Pokud budete pracovat například se sérem pro hydrataci a pak s kolagenovým, odborníci se shodují, že není třeba přes dvě vrstvy sér nanášet další vrstvu krému, případně jen velmi slabou. Obzvlášť v případě, že se líčíte jen málo a používáte BB krém s SPF. Díky lehkosti sér může pleť volně dýchat. Zamilujte si produkty Thermes Marins de Saint Malo, které vám pomohou překrýt a odstranit známky únavy, jež rozhodně nechcete nechat na své tváři dál bujet a ubírat na vaší kráse. S kvalitními séry na pleť jim okamžitě vystavíte nekompromisní stopku.

Vyzkoušejte:
Sérum Hydra Gold se žlutohnědými řasami a kyselinou hyaluronovou – 30 ml / 1 199 Kč
Okamžitá hydratace pro vaši pleť. Mimořádně osvěžující sérum okamžitě hydratuje a zklidňuje pokožku díky Hydra Gold komplexu s kyselinou hyaluronovou. Pokožka je po aplikaci opět jemná, pružná a zářivá.

Radiance serum Gold&Caviar – Rozjasňující sérum se zlatem a kaviárem – 30 ml / 1 639 Kč
Rozjasňující sérum s výtažky ze zlata a kaviáru, obohacené o mořský́ kolagen a kyselinu hyaluronovou, sjednotí a rozzáří pleť. Použití: Nanášejte denně před aplikací oblíbeného denního krému.

Zdroj: cosmetics-thermesmarins.cz, foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *