Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Tam, kde se potkává hygge a luxusní móda

Když přijde na design módy, jen těžko si lze představit dva protichůdnější styly než útulný hygge a high fashion. Jeden je plný chlupatých hřejivých svetrů a těch nejpohodlnějších kalhot. Ten druhý je přesným opakem. I přes to se hygge a luxusní móda setkávají na půli cesty a vytváří zcela nový styl. A i když mohou sportovní legíny v kombinaci s podpatky působit jako pěst na oko, musíme přiznat, že spolu vzájemně fungují. Jak správně zkombinovat tyto zdánlivě nekombinovatelné styly? Inspirujte se výběrem kousků z nejnavštěvovanějšího outletového centra Fashion Arena Prague Outlet.

Čelenky už nejsou jen doplňky
Jednoduchý doplněk dokáže celý outfit převrátit vzhůru nohama. Look laděný do podobných odstínů dokáže rozbít třeba pletená čelenka s kontrastující barvou – své o tom ví herečka Leighton Meester. Černé sáčko s bílou košilí vytváří neutrální základ, který přímo vybízí k experimentování. Čelenka vás navíc přinutí vsadit i na nové účesy. Zkrátka jako byste vypadli z jedné z epizod Gossip Girl.
TIP: Čelenka Tchibo, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 199 Kč, outletová cena 139 Kč.

Klasika do (ne)pohody
Náročný den ve městě? Nebo poklidná procházka lesem? Každému pořádnému outfitu na zimu nesmí chybět pevný základ v podobě kvalitních bot, které se hodí zkrátka kdykoli. S univerzálními kotníkovými v černé krok vedle rozhodně neuděláte. Jednoduše se kombinují a nezklamou vás tak ve spojení s klasickými džíny, koženými legínami, sukní či krémovým kabátem. Podívejte se, jak si se svými šněrovacími botami vyhrála Jennifer Lopez.
TIP: Boty La Martina, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 9 999 Kč, outletová cena 4 999 Kč.

Legíny z období dvoutisícovek
Jedním z přežitků pandemie jsou v rámci módního světa rozhodně tepláky, sportovní boty či legíny. Když už si jednou zvyknete, tak se pohodlného oblečení těžko vzdává. I proto se postupně vrací Y2K trend barevných legín, které už se dávno nekombinují jen s teniskami a obyčejným tričkem. Patří k nim i formálnější kousky jako košile, kabáty či saka. Modelka Gigi Hadid tento trend pojala sportovněji a své legíny kombinuje s neonově oranžovou bundou, která vytváří kontrast.
TIP: Legíny Helly Hansen, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1 890 Kč, outletová cena 1 320 Kč.

Praktičnost skrývá eleganci
Jednou z nejpraktičtějších investicí, kterou pro svůj zimní šatník můžete udělat, je zateplená bunda s kapucí. Nejen, že vás v nízkých teplotách zahřeje, ale hlavně vás nemůže nepředvídatelný slejvák či sněhová bouře zastihnout nepřipravené. A věřte tomu nebo ne, i v tak tlusté vrstvě můžete vypadat k světu. Stačí si pohlídat, abyste neztratili siluetu svého pasu. Inspirujte se, jak tento look nosí Sienna Miller.

TIP:
Batoh Diesel, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 14 999 Kč, outletová cena 7 499 Kč.
Brýle Miu Miu, obchod Sunglass Hut, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 8 016 Kč, outletová cena 5 611 Kč.
Deštník Mango, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 799 Kč, outletová cena 549 Kč.
Svetr Comma, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3 599 Kč, outletová cena 2 599 Kč.

Zdroj a foto: Fashion Arena Prague Outlet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *