Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Česká značka TULULUM: 100 % len pro váš krásný domov

TULULUM, lokální značka sídlící v srdci Jižních Čech, si za dobu svého působení vybudovala na trhu své místo a nyní představuje portfolio nových lněných produktů pro krásný a pohodlný domov. Značka se zaměřuje na výrobu originálních 100 % lněných výrobků pro stylovou domácnost a na své si přijde každý, kdo si přeje přidat do svého domova špetku kvality a elegance v podobě stylového bytového textilu jako je povlečení, dekorativní polštáře, utěrky, ubrusy nebo prostírání. Všechny výrobky TULULUM jsou ručně šity s láskou k řemeslu a s péčí o každý detail.

Řemeslné mistrovství a oddanost kvalitě jsou viditelné v každém výrobku značky. Ať už jde o lněné povlečení, pohodlná prostěradla, stylové ubrusy, moderní běhouny, extra savé utěrky, ubrousky nebo dekorační povlaky na polštáře v pastelových odstínech růžové, červené, modré, mint, žluté nebo v klasické bílé nebo šedé. Devizou značky je především rychlost ušití díky místní výrobě, nebojí se výrobků na míru ani nestandardních rozměrů.

Skromný luxus a přírodní krása
Pro zakladatelku značky, Madlu Němcovou, není len pouze organický materiál, je to kousek čisté přírody, skromný luxus a láska na první dotek. Přirozená textura lnu a jedinečné vlastnosti poskytnou unikátní zážitek každému, kdo si výrobky TULULUM vyzkouší. Jak říká sama zakladatelka: “Len může do vašeho života přinést netušený rozměr krásy, praktičnosti a pohodlí.”

Čistota lnu v každém kousku
Jednotným tématem všech výrobků TULULUM je kvalita zpracování, prémiový materiál, udržitelnost a pohodlí. Každý detail je pečlivě promyšlený tak, aby jednotlivé produkty byly nejen vizuálně atraktivní, ale také maximálně funkční a trvanlivé. Kolekce povlečení nebo utěrek jsou doplněny originálními potisky přímo „z pera“ majitelky nebo bez potisku ve variantě jednoduché a nestárnoucí klasiky. To dokazuje, že TULULUM je značkou pro všechny generace přirozeně spojující tradici s moderním designem.

Udržitelnost je víc než slovo, je to životní styl
„Nepřicházíme s něčím novým, ale děláme to jinak. Jak je naším zavedeným standardem, všechny produkty jsou vyrobeny v České republice z certifikovaného lnu a s důrazem na tu nejvyšší kvalitu. Naše závazky k udržitelnosti nekončí při výrobě, ale pokračují do každého domova, kde se naše lněné kousky objeví,” dodává Madla Němcová.

S produkty TULULUM si může každý přinést do svého bydlení dotek krásy, harmonie a jedinečného spojení s přírodou. Výrobky nejsou pouze funkcionalitou pro každodenní použití, ale jsou také výrazem naší lásky k přírodě a touhy přinést domů něco výjimečného.

Se značkou si může každý přinést do svého domova krásu, kvalitu  a udržitelnost, a to v každém kousku lněného textilu, který si vybere.

Zdroj a foto: TULULUM

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *