Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté jsou zpět jako jednička pondělního večera

Specialisté se včera večer vrátili v premiérové desáté řadě na televizní obrazovky, a hned jako nejsledovanější hlavní pořad po 20. hodině. Elitní tým vyšetřovatelů pod vedením majora Strouhala (Martin Dejdar) si nenechalo ujít 26,48 % diváků v CS 15-54 u TV. Premiérový díl Mimo zákon sledovalo 1 133 000 diváků v širší skupině 4+. Jedná se o nejlepší výsledek pondělního večera po 20. hodině ve všech hlavních cílových skupinách. Ve 21.30 následoval ve vysílání reprízovaný díl stejnojmenného seriálu, ten zaujal 29,05 % diváků v CS 15-54 u TV (920 000 diváků v CS 4+).

„Naši oblíbení vyšetřovatelé ze seriálu Specialisté jsou opět na stopě. Kriminální případy, osobní problémy, ale i životní změny, to vše diváci najdou v premiérových epizodách naplněných emocemi, v nichž ovšem nebude chybět ani humor. Nahlédneme ale i do soukromí členů týmu majora Strouhala, na světlo vyjdou staré vazby, přičemž nové budou navázány. To vše přispěje k tomu, že ani v desáté řadě seriálu nebude rozhodně nouze o napětí a řadu překvapení. Nezapomeňte se dívat!“ představuje novou sérii kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

Skupina Nova potvrdila svou vedoucí pozici – v pondělí souhrnně programem svých stanic v prime time zaujala 41,24 % diváků v CS 15-54 u televizních obrazovek a stala se tak u těchto diváků jednoznačnou jedničkou televizního trhu.

Specialisté jsou k dispozici s týdenním předstihem na Voyo, na TV Nova každé pondělí ve 20.20.

Zdroj dat: ATO – Nielsen, živě + TS0, ke dni: 6. 2. 2024, foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *