Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

První v Česku – TIERRA VERDE spouští prodej ekodrogerie ve vratných lahvích

Litrovou vratnou lahev v TIERRA VERDE vyvinuli, aby ještě více minimalizovali plastový odpad. S každým jejím dalším použitím ušetříte až 90 gramů obalového materiálu. Je to pro nás evoluce bezobalového prodeje, který považujeme za důležitý krok k udržitelnosti, a proto je pro TIERRA VERDE svým způsobem typický“, dodává Jan Čillík, generální ředitel TIERRA VERDE.  

Vratná lahev na drogerii dostala jedinečný tvar, aby byla snadno rozeznatelná od stávajících obalů. Díky širokému hrdlu je vhodná na tekuté i sypké produkty. Pevný a odolný polyethylen zvládne opakované vymývání i transporty a má atest na prodej kosmetiky, kterou TIERRA VERDE také vyrábí.

Za produkt ve vratné lahvi zaplatíte navíc zálohu 25 Kč. Ta se vám vrátí, jakmile vratnou lahev odevzdáte zpět do obchodu nebo pošlete do TIERRA VERDE (pouze pro zákazníky registrované v e-shopu). V sídle společnosti v Popůvkách u Brna lahve důkladně vymyjí, znovu naplní a vyšlou zpátky do oběhu.

Pokud se lahve zákazníkům zalíbí, mohou je používat při bezobalovém nakupování. TIERRA VERDE se podílela na vzniku sítě 260 stáčíren v Česku a na Slovensku – stačí přijít s vlastními obaly a šetrnou drogerii a kosmetiku pořídíte ekologičtěji i výhodněji. Díky vratným lahvím můžete nakupovat udržitelněji, i pokud bezobalový obchod nemáte v dosahu.

První prodejce, kteří nabízejí ekodrogerii TIERRA VERDE v zálohovaných lahvích, najdete na mapě stáčíren. Další postupně přibývají.

  • Současná nabídka produktů ve vratných lahvích: Vratné lahve (tierraverde.cz)
  • Od března budou ve vratných lahvích i oblíbené sypké produkty této značky: Bika, Puer, Prášek na barevné, Prášek na bílé, Prášek do myčky, Sůl do myčky, Změkčovač vody, Odstraňovač vodního kamene, Čistič lahví
  • Více o vracení plastových obalů: Vrácení obalů (tierraverde.cz)

Zdroj a foto: TIERRA VERDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *