Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Zpěvák Mikolas Josef změnil jméno a oznamuje své debutové album „ONE“

Český zpěvák a hudebník MIKOLAS (dříve Mikolas Josef) přichází po úspěšném roce s další novinkou. Na svém profilu oznámil, že jeho debutové album „ONE“ bude oficiálně vydáno 22. března 2024, a to s velkým očekáváním fanoušků a hudebního průmyslu.

Po tříleté odmlce se MIKOLAS v roce 2023 vrátil na hudební scénu s výrazným úspěchem. Jeho singl „Delilah” se stal jedním z největších hitů roku a dosáhl pozice top 20 v 14 zemích, včetně Velké Británie. Během několika měsíců nasbíral více než 35 milionů streamů.

V Čechách získal MIKOLAS titul nejhranější hudební klip roku s jeho videoklipem k singlu “Boys Don’t Cry”. Stal se hlavním vystupujícím na největším českém hudebním festivalu Majáles, který se koná letos na jaře.

Jeho album ONE má za cíl dosáhnout mety nejstreamovanější album od Českého interpreta v historii a již nyní má přes 75 miliónů streamů. Objeví se na něm singly jako Delilah, Lalalalalalalalalala, Boys Don´t Cry a Never Get Over You. Album má 11 skladeb a fanoušci se dočkají nového zvuku, který kombinuje pop s elementy rocku a trapu. Ústřední píseň nese název Sophia. Album vznikalo 6 let na několika místech- v Tenessee – USA, Kanadě, Rakousku, Itálii a Čechách.

Na albu spolupracoval producent jihokorejské skupiny BTS Rob Grimaldi, 5x Grammy oceněný Chris Lord Alge, který se podílel na nahrávkách od interpretů jako Prince, Green Day, Pink, Bon Jovi, Phil Collins atd. Dále také jeden z nejvýraznějších anglických mix inženýrů a to Grammy nominovaný Kevin Grainger s aktuálním počtem 7 miliard streamů známý díky spolupráci například se jmény jako Avicii, Swedish House Mafia, Kenya Grace, RAYE, David Guetta atd.

Kromě zvučných zahraničních jmen ale MIKOLAS také zapojil české posily, a to například kytaristu Jiřího Rambouska (Top 5. kytarista světa zdroj: Magazín Guitar World), bubeníka Romana Lomtadzeho žijícího v Los Angeles či dalšího českého bubeníka žijícího v Anglii, Otomara Novotného.

MIKOLAS, nejúspěšnější účastník soutěže Eurovize v historii české republiky komentuje vydání alba se slovy: „To to trvalo co? Kupte si mé album. Chci být další boyfriend Taylor Swift a na to musím mít minimálně miliardu přehrání. Plánuju se s ní odstěhovat na Moravu. Spoléhám na vás.“

Změna jména MIKOLASE reflektuje nejenom jeho osobní a umělecký vývoj, ale také posiluje jeho identitu a pozici na hudební scéně. Přejmenování projektu na MIKOLAS odráží jeho nové hudební směřování a ambice do budoucna.

Kromě úspěchů na domácí scéně se MIKOLAS posouvá na další mezinárodní trhy. S novým podpisem smlouvy s japonskou nahrávací společností Avex Inc. nově proniká na druhý největší hudební trh na světě. Jeho píseň “Lalalalalalalalalala” se stala velkým hitem v Japonsku, kde dosáhla 13. místa v hitparádě. Tato spolupráce znamená další krok v expanzi jeho kariéry a uměleckého vlivu.

Prosíme o respektování skutečnosti o rozhodnutí užívat pouze jméno MIKOLAS nikoliv Mikolas Josef.

Vydání alba na všech platformách: 22.3.2024. Album je nyní včetně seznamu skladeb na platformě Spotify a posluchači si ho mohou uložit, tak aby byli jedni z prvních, kdo si ho poslechne.

Foto: archiv Mikolase

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *