Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Mezinárodní veletrh Light&Building 2024 představuje inovace v designu vypínačů a zásuvek českého OBZORu

Ztělesnění inovací, nové tvary a moderní estetiku představují tři novinkové řady NEXA, VECTIS CUBE a AVANT, od českého výrobce domovní i průmyslové elektroinstalace OBZOR, který je jedním z vystavovatelů letošního ročníku ve svém oboru největšího světového veletrhu Light + Building který se ve dnech 3. až 8. března koná jako tradičně ve Frankfurtu nad Mohanem. Novinky si můžete prohlédnout v rámci expozice v hale 11.1 na ploše B02.

Light + Building je veletrh architektonického designu a technologií zaměřený především na oblasti osvětlení, elektrotechniky, automatizace budov a stavebního softwaru. Mezi letošními vystavovateli se opět představuje zlínský výrobce OBZOR a prezentuje zde nejnovější řady domovní elektroinstalace. První představovanou novinkou je řada NEXA, která navazuje na úspěšné páčkové vypínače RETRO. Největším rozdílem je použitý materiál – nadčasové a vždy elegantní sklo v černé a bílé barvě. „Od stávajících rámečků se navíc liší i velikostí a sílou rámečku. Oproti původní tloušťce 13.5 milimetrů má nyní pouze osm milimetrů,“ představuje novinku Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín. Pro milovníky přírodního designu jsou určeny rámečky ze dřeva v dekorech javoru a dubu.

Také další novinková řada VECTIS CUBE kombinuje výhody předchozí řady, která je charakterizována páčkovým ovládáním vypínačů a tenkým pohledovým hliníkovým panelem. „Hlavní inspirací pro vytvoření nové kolekce se stala nejen stávající řada VECTIS, ale především naši zákazníci. Ti si doposud mohli zvolit tvar rámečku – hranatý nebo kulatý a libovolný odstín z palety RAL nebo NCS. Nové rámečky z řady VECTIS CUBE jsou vynikajícím kompromisem a doplňkem této řady, jelikož jeho hlavní změnou jsou zaoblené hrany,“ říká Ing. Martina Obadalová z OBZORu a dodává: „S novým tvarem přichází také barevné provedení, které je rozšířeno o corten a různé varianty patiny.“ Řadu VECTIS charakterizuje kromě decentního vzhledu také zcela jednoduchý způsob montáže. Pohledové panely jsou magnetické – stačí je nasadit na přístroj a vyrovnat.

Posledním přírůstkem do portfolia je řada AVANT, která je aktuálně ve vývoji a do prodeje bude uvedena koncem tohoto roku. Tato řada nabízí kolébkové ovládáním a rámečky vyrobené z hliníku, které budou k dispozici v nejžádanějších barvách, tedy v černé a bílé.

Český výrobce OBZOR Zlín se na veletrhu prezentuje jako spolehlivý partner pro výrobu vypínačů a zásuvek na míru. Nabízí komplexní služby od konstrukce až po výrobu. V portfoliu jsou různé druhy mechanizmů pro domácí elektroinstalaci i pro další české výrobce vypínačů. Část expozice je pak věnována také dalším kolekcím domovních vypínačů, a to řadě RETRO s kulatým rámečkem a otočným i páčkovým ovládáním a DECENTE s elegantním čtyři milimetry tenkým obdélníkovým rámečkem s 3D efektem

Zdroj a foto: www.obzor.cz a www.domovnivypinace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *