Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Kolekce Swarovski a MARVEL pro sezónu jaro/léto 2024: Fantastičtí hrdinové v epickém křišťálovém stylu

Značky Swarovski a MARVEL se opět spojily a představují nejnovější kolekci, která oslavuje jejich společnou vášeň pro zázračnou fantazii a sebevyjádření.

Fanoušci po celém světě se tak mohou těšit na svěží novou interpretaci svých oblíbených komiksových ikon. MARVEL x Swarovski se vrací s kouzelnou kolekcí bytových dekorací, která přitáhne pozornost a dodá vašemu interiéru svěží závan energie.

Každý křišťálový hrdina je vyrobený za využití expertního savoir-faire s plně řezaným fasetováním v jasných a výrazných barevných odstínech. Postavičky mocně září a oslňují působivou kombinací odvahy, inteligence a síly.

Kolekce pro sezónu jaro/léto 2024 je vzrušujícím důkazem originálního umění značky Swarovski a moci MARVELu. Prostřednictvím neodolatelného kouzla křišťálů a dynamického třpytu oslavuje superhrdiny i známé záporáky.

Součástí kolekce jsou samostatné postavičky Captain America, Thor, Thanos, Loki, a Captain Marvel, a dále úchvatná kompozice MARVEL Avengers. Precizní design jednotlivých kousků vykazuje pozoruhodnou pozornost k detailům. Intenzivně živé barvy podtrhují prizmatickou záři Swarovski, okamžitě rozpoznatelné prvky a klasické pózy jsou inspirovány epickými hrdiny MARVEL.

KOLEKCE INTERIÉROVÝCH DEKORACÍ MARVEL X SWAROVSKI
CAPTAIN AMERICA
Captain America, zářný příklad loajality, síly a odolnosti, přichází v podobě s 382 zářivými fasetami. Swarovski svým jedinečným technickým mistrovstvím vzdává hold tomuto jedinečnému super hrdinovi, počínaje jeho známými rysy až po nezničitelný štít.

THOR
Bůh hromu zobrazený v bojovné pozici je jednou z nejznámějších postav MARVELu. Mýtická křišťálová figurka Thora od Swarovski má 523 faset a kombinovanou úpravu z kovu. Každý detail s jedinečnou září byl precizně vybroušen, včetně Mjolniru, Thorova devastujícího kladiva.

THANOS
Tato impozantní figurka je působivou poctou obřímu zlosynovi známému z příběhů MARVEL. Je vyrobena z 607 křišťálových faset s leštěnými kovovými detaily. Thanos, oděný do ochranného brnění s legendárními kameny nekonečna, vyzařuje nadpozemskou sílu.

LOKI
Lokiho v zářivě zeleném odstínu a helmou s rohy prostě nelze přehlédnout. Lakovaný kov ve zlaté barvě a 282 faset se snoubí do podoby úchvatného sběratelského kousku, který je dokonalým ztělesněním jedinečného umění opracování křišťálu Swarovski.

CAPTAIN MARVEL
Zářivá figurka Captaina Marvela v typickém červenomodrém obleku je připravena k akci. S naprostou dokonalostí zachycuje pozitivní charakter této ikonické postavy. Svěží design ožívá díky 427 broušeným plochám v kombinaci s kovovými detaily ve vysokém lesku.

MITROVSKÉ DÍLO AVENGERS
Vůbec poprvé značka Swarovski prezentuje celý tým superhrdinů v jednom úžasném kousku. Toto mistrovské dílo ve velmi omezené limitované sérii bylo vytvořeno s použitím jedinečné techniky Swarovski Pointiage®. Zobrazuje Black Widow, Hulka, Iron Mana, Captaina Americu a Black Panthera připravené k boji. Dramatická scéna Avengers v záplavě zelené, rudé, černé a modré barvy kombinuje více než 70 000 ručně osazených křišťálů. Jedná se o jeden z nejpůsobivějších příkladů savoir-faire značky Swarovski, který byl do dnešních dnů vytvořen. Tento kousek, který nesmí chybět ve sbírce žádného fanouška komiksových hrdinů MARVEL a také křišťálu, je po celém světě k dispozici pouze ve 200 exemplářích.

Kolekce interiérových dekorací MARVEL x Swarovski je v prodeji online a v kamenných prodejnách Swarovski.

Zdroj a foto: Swarovski

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *