Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Vychutnejte si ledové osvěžení bez cukru a kalorií – TEEKANNE Eistee

Zvlášť v horkých letních měsících je potřeba poctivě dodržovat pitný režim. Zpříjemněte si tuto „povinnost“ a nebojte se do své rutiny zařadit ani ledové čaje. Vybírejte však takové, které jsou bez přídavku cukrů a s co nejčistším složením – jako například TEEKANNE Eistee, které jsou 100% přírodní, tvořené pouze čajovým nálevem, ovocnými složkami a přírodním aroma. Jsou dostupné ve třech příchutích – Lemon, Peach nebo Pomegranate & Peach – a díky praktickému balení o objemu 0,5 litru si je můžete vychutnat nejen doma, ale například i na pikniku, u vody či na cestách.

Černý čaj s citronem je absolutní klasika. Pokud milujete tradiční chutě, bude pro vás TEEKANNE Eistee Lemon tou pravou volbou, spojení černého a bylinného čaje spolu s kapkou osvěžujícího citronu totiž funguje perfektně nejen v horkém, ale i v ledovém provedení.

Kromě citronu velmi dobře ladí vyvážená chuť silného černého a bylinného čaje také s intenzivní chutí sladkých broskví, což dokazuje TEEKANNE Eistee Peach. Ledový čaj s broskvovou šťávou je dokonalým řešením pro všechny, kdo mají chuť na sladký drink, ale chtějí se vyhnout slazeným limonádám.

Kdo fandí exotice, může sáhnout po lahvi vychlazeného čaje TEEKANNE Eistee Pomegranate & Peach. Sladké tóny šťavnatých broskví se zde skvěle snoubí s tropickou, lehce kyselou chutí granátového jablka a lahodným ovocno-bylinným čajem.

Pro výrobu černých ledových čajů byl použit čaj z farem s certifikací Rainforest Alliance. Všechny ledové čaje od TEEKANNE jsou 100% přírodní, neobsahují přidaná umělá barviva, přidané cukry a jsou bez kalorií.

Ovocné čaje TEEKANNE Eistee jsou dostání v lahvi o obejmu 500 ml za cenu 29,90 Kč. Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty.

Zdroj a foto: http://www.teekanne.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *