Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Přes Uber si letos v létě přivoláte i jachtu. Firma představila nové služby v šesti oblíbených evropských destinacích

Miliony lidí po celém světě balí kufry a vyrážejí na dovolené do evropských měst. Uber pro ně dnes představil nové produkty, díky kterým si budou moci užít výlety na lodi v těch nejoblíbenějších destinacích na celém kontinentu.

Uber letos v létě nabídne novinku v podobě plavebních zážitků včetně toho nejluxusnějšího způsobu přepravy, jaký byl kdy v jeho aplikaci dostupný. Na Ibizu, hlavní evropské centrum večírků, dorazí v srpnu nová služba Uber Yacht, která zákazníkům nabídne cenově dostupný způsob cestování v jedinečném stylu.

Turisté si budou moci zarezervovat na celý den soukromou jachtu přímo prostřednictvím aplikace Uber. Uber Yacht, která vyplouvá každý den ve 12 hodin z přístavu Ibiza Town, nabídne skupinám až 8 osob možnost plavit se kolem ostrova na luxusní jachtě Sunseeker za pouhých 200 eur na osobu.*

Zákazníci, kteří chtějí vyrazit na tento unikátní výlet, zažít cestu napříč křišťálově čistými vodami kolem ostrova Formentera a užít si západy slunce na legendární skále Es Vedra, si jej mohou zarezervovat minimálně 24 hodin dopředu prostřednictvím Uber Reserve. Rezervace na srpnové termíny budou dostupné od 26. července.

Uber Yacht je jedním z řady nových cestovatelských produktů, které Uber spouští v Evropě v době letních prázdnin. V červenci odstartuje v Benátkách další novinka s názvem Limo Boat, která bude vůbec první službou lodní dopravy svého druhu. Zákazníci si budou moci jedním kliknutím zarezervovat soukromou projížďku lodí napříč benátskou lagunou. Cena za jednu jízdu lodí, která pojme až šest lidí, je 120 eur a je možné ji rezervovat každý den mezi 8:00 a 20:00.

Služba Uber Boat, kterou Uber spustil vloni na řeckém ostrově Mykonos, se v červenci rozšíří do Atén a na ostrovy Santorini a Korfu. Produkt, který si lze objednat v aplikaci Uber, umožní návštěvníkům stylově cestovat do plážových klubů, navštívit malebné zátoky a dopravit se do odlehlých lokalit.

Ti, kdo letos v létě navštíví Paříž, mohou naskočit na plně elektrickou loď a užít si s přáteli nebo rodinou Uber Cruise, bezplatnou hodinovou soukromou plavbu po Seině. Plavba nabídne úchvatné výhledy na Notre Dame, Louvre a Eiffelovu věž.

Nové cestovatelské produkty jsou reakcí na rostoucí poptávku po službách Uber v turisticky oblíbených lokalitách po celé Evropě. Údaje z léta 2023 ukazují, že poptávka zahraničních zákazníků po službách Uber v oblasti mobility vzrostla v loňském roce v místech, jako je Řecko a Španělsko, až o 55 %. V nejoblíbenějších evropských destinacích využilo loni v létě aplikaci Uber více než 6,5 milionu mezinárodních zákazníků, přičemž jen na Ibize si ji za posledních 12 měsíců otevřelo přes 800 000 lidí.

„Ať už naši zákazníci cestují kamkoliv, v Uberu jim chceme poskytnout dostatek možností, aby se všude pohodlně dopravili. Letos v létě přidáváme do aplikace Uber sérii úžasných plavebních zážitků v nejpopulárnějších evropských destinacích s cílem nabídnout cestujícím, aby si co nejlépe užili cestování po širém moři. Ať už se jedná o plavbu kolem Ibizy na vlastní soukromé jachtě nebo o zážitky na lodi v benátské laguně, máme ohromnou radost, že můžeme našim zákazníkům letos v létě předat na jejich dovolené trochu Uber magie,” říká viceprezidentka a Head of EMEA Mobility Uberu Anabel Diaz.

*Dostupnost Uber Yacht, Uber Cruise a všech ostatních Uber Boat výletů bude limitována kapacitou a bude záviset na aktuálních klimatických podmínkách.

Zdroj a foto: Uber

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *