Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Užijte si osvěžující kombuchu od Živiny: Skvělá alternativa k letním spritzům s množstvím zdravotních benefitů

Dopřáli byste si rádi sklenku proseca bez výčitek, nebo jen hledáte vhodnou nealko alternativu k tolik oblíbeným letním spritzům? Zkuste živou kombuchu od Živiny, osvěžující fermentovaný jemně perlivý nápoj, který skvěle chutná a k tomu nabízí plno zdravotních benefitů.

Chutí připomíná šumivé víno nebo cider a je bohatá na probiotika. Skvěle se tak postará o vaše tělo třeba i po vydatné letní grilovačce nebo večeři. A právě ke grilovačce se výborně hodí: její přirozená kyselost a jemná perlivost totiž dokonale doplní chuť grilovaných jídel. Vychutnat si ji můžete jen tak samostatně nebo třeba v nealko míchaném nápoji – stačí ve sklenici rozmělnit hrst jahod, zakápnout je pár kapkami limetové šťávy, zalít je plechovkou kombuchi od Živiny a letní drink je na světě. K dostání jsou v několika příchutích: černý čaj s citronovou trávou, zelený čaj s jasmínem nebo zelený čaj s bazalkou posvátnou. Užijte si léto s osvěžujícími drinky v ruce, kombucha je tou nejlepší variantou.

Doporučená cena 77 Kč nebo 73 Kč v měsíčním balení.

Zdroj a foto: Živina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *