Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Je to tu! Nový trailer k druhé sérii komediálního seriálu Jana Hřebejka Až po uši 2

Na obrazovky se vrací oblíbený seriál HBO režiséra Jana Hřebejka. Ještě zamotanější citové propletence v sobě nesou všechny (ne)představitelné průšvihy moderních vztahů. Jednoduše, všichni se hledají – a občas se najdou v cizí posteli.

Společnost HBO Europe druhou řadou seriálu Až po uši navazuje na dosavadní úspěšné počiny z vlastní originální produkce, mezi něž patří dvě řady psychologického dramatu Terapie, minisérie Hořící keř, která získala jedenáct Českých lvů, a thriller Mamon, jenž byl Českou filmovou a televizní akademií zvolen jako nejlepší dramatický televizní seriál roku 2015. Zatím poslední projekt společnosti, osmidílné kriminální drama Pustina, získalo kromě Českého lva za nejlepší dramatický televizní seriál roku 2016 také několik dalších ocenění a bylo uvedeno na mnoha mezinárodních filmových festivalech. Desetidílná druhá řada seriálu Až po uši je v pořadí sedmým projektem z originální produkce HBO Europe.

O seriálu
Po třech letech se na obrazovky vrací oblíbený seriál z produkce HBO Europe režiséra Jana Hřebejka. A je v ještě lepší formě. Staří známí se opět zaplétají “až po uši” v romantice, humoru, lásce až za hrob, hysterii i bezradnosti scény z každodenního vztahového života jsou nyní ještě uvěřitelnější, vtipnější, ale zároveň své postavy staví do nevyzpytatelnějších a často dosti krutých situací. Ať už jde o jejich ložnice, pracovny nebo oblíbené bary, v každém kousku jejich života je něco, co bezpečně rozpoznáme i my sami. Ještě zamotanější citové propletence, při nichž se s postavami dobře zasmějete i popláčete, v sobě nesou všechny (ne)představitelné průšvihy moderních vztahů. Jednoduše, všichni se hledají – a občas se najdou v cizí posteli. Nechte se pozvat a skočte tam s nimi!

Tvůrci a herci
Scenáristky Tereza Dusová a Iva Klestilová si tentokrát skutečně nebraly servítky a připravily pro diváky větší než malé množství nekorektní zábavy a satiry v podání jako vždy oslnivé Ani Geislerové, okouzlujícího Jiřího Havelky, Jitky Čvančarové, Jany Kolesárové, Hynka Čermáka, Anny Polívkové nebo Radka Holuba. K obvyklým podezřelým se v nové řadě seriálu přidávají i další skvělí herci, mimo jiné Stanislav Majer, Taťjana Medvecká, Zuzana Šulajová nebo František Němec.

Kameru desetidílného příběhu – vycházejícího z izraelského formátu When Shall We Kiss a realizovaného ve výkonné produkci společnosti ETAMP – vedl Asen Šopov. Hudbu opět komponovala skladatelka Vladivojna La Chia. Producenty seriálu za společnost HBO Europe byli Tereza Polachová a Antony Root. Střihačem byl Vladimír Barák, o casting se postarala Mirka Hyžíková. Realizace seriálu Až po uši, zasazeného do atraktivních interiérů a malebných pražských exteriérů nebo krkonošských svahů, vyžádala padesát čtyři natáčecích dní.

Zdroj: HBO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *