Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSoutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajete vstup do Aquapalace Praha ne(jen) na Tajuplné podzimní prázdniny

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Vstupenku do Aquapalace Praha vyhrává Dagmar V., Praha a Marcelka D., Černošice. Výhercům gratulujeme!

Poslední říjnový víkend bude plný tajemna, a pravé podzimní atmosféry. Tematické vodní hry, tvoření z různých materiálů nebo kouzlení, takové budou Tajuplné podzimní prázdniny. Vyhrajte jeden ze dvou vstupů na 3 hodiny do Vodního světa Aquapalace Praha. Využít ho můžete například v termínu 26.10. – 30.10, kdy se konají TAJUPLNÉ PODZIMNÍ PRÁZDNINY – VODNÍ ZÁBAVA PLNÁ HER, KOUZEL A SOUTĚŽÍ.

Těšit se můžete každý den na bohatý animační program:
– kouzelnické vystoupení
– škola čar a kouzel
– tvořívé dílničky
– netradiční soutěže – jako např. vyzkoušení síly vln
– Aquazorbing
– Bumperboats

A hlavně je možné si užít unikátní jízdu na tobogánu Magic Tube s virtuální realitou! Každý den ve 20.15 a 21:15 pak můžete shlédnout největší vodní Laser show v ČR.

Soutěžní otázka: Kdy se koná Víkend plný kouzel a vodních her?
a) 12.10. – 13.10.2019
b) 19.10. – 20.10.2019
c) 26.10. – 27.10.2019

Nápovědu najdete na: www.aquapalace.cz

Správnou odpověď zasílejte na mail soutez@tojesenzace.cz do 20.10. 2019. Do předmětu uveďte Aquapalace Praha. Vyhrává 300. a 444. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Zveřejnil(a) Aquapalace Praha dne Pondělí 1. října 2018

Co vás na podzim ještě čeká ve Vodním světě Aquapalace Praha?
Přijďte s dětmi do Aquapalace Praha a objevte spolu s našimi animátory tajemství pirátské lodi. Čekají vás Pirátské tance, rozbouřené moře a závody na pirátských bárkách. Dobrodružné putování za pokladem. Děti shlédnou souboj mezi námořníky i piráty v podobě zábavného vodního póla. A každý den v soutěži o poklad pirátské lodi může někdo vyhrát vstupenku do Aquapalace Praha. Kromě pirátského programu, si užijete také víkend plný čar a kouzel. Zapojte se do výuky kouzel a staňte se malým kouzelníkem nebo se nechte vnést do magie a tajemství kouzelnického vystoupení.

Mimo tematických víkendů si stále můžete zařádit v dravém proudu divoké řeky, která je stále otevřena. Neuvěřitelnou jízdu plnou překvapení zažijete i na jediném tobogánu v ČR s virtuální realitou. Unikátní Magic tube nabízí 2 druhy jízdy v VR brýlemi a to: Vesmírnou jízdu či Průlet nebeskými zámky. Vystoupáte tak do nejvyššího místa Aquapalace Praha na start tobogánu MAGIC TUBE. Vyberete si jeden z filmů – Vesmírná nebo Nebeská jízda. Obsluha vám nasadí VR brýle a vy se necháte se unášet na vlnách tobogánu a fantazie.

Užijte si tajuplný podzim zakončený Halloweenem plný dobrodružství, zábavy a poznání. Zažijte ty nejtajuplnější podzimní prázdniny!

VZDUCH 33 °C, VODA 30 °C a ve vířivkách ještě více!

Zdroj a foto: www.aquapalace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *