Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Hudební střípky Pavel Šporcla – každodenní živé vysílání pro děti a všechny, kdo zůstali doma

Pavel Šporcl jako jeden z prvních umělců zareagoval na krizovou situaci, která zavřela školy a některé školky. Každý den v 11 hodin bude na svém facebooku živě vysílat pořad Hudební střípky Pavla Šporcla, obdobu oblíbených Hudebních perliček, známých z Déčka České televize.

První přenos (nejen) pro nejmenší proběhl ve středu 18. března prostřednictvím houslistova oficiálního fanouškovského profilu na FB, zábavnou formou vyprávěl o W. A. Mozartovi a zahrál i některé jeho známé skladby, jako je Malá noční hudba a další. Oproti jeho večernímu cyklu koncertů Pavel Šporcl z obýváku se tentokrát natáčí v umělcově pracovně. V pořadu mu pomáhá plyšák, kterému teď děti na houslistově profilu vybrají jméno. Do dalších dílů zvažuje Šporcl zaangažovat i vlastní děti.

V těchto dopoledních setkáních se chystá pravidelně pokračovat. Veškeré informace se budou zájemci postupně dozvídat prostřednictvím jeho facebooku, přenosy jsou zdarma a lze je zhlédnout i zpětně.

Krásný večer. Děkuji ještě jednou za krásné fotografie, které jsem obdržel po zhlédnutí koncertu Pavel Šporcl v obýváku. Jak jsem slíbil, vybral jsem 3 a ti tři výherci obdrží kód k vysílání mého středečního vystoupení. Jsou to:Jana PlacháAdéla RiznerováMarie PavlasováProsím, napište si o něj na office@sporclarts.com Přeji všem klidný večerPavel

Zveřejnil(a) Pavel Šporcl dne Pondělí 16. března 2020

Jako milující otec cítím se všemi ostatními rodiči, jejichž děti musí zůstávat doma a nemohou do školky ani školy. A tak jsem připravil, tentokrát z mé pracovny, Hudební střípky PŠ. Stream je určen nejen pro nejmenší, ale i pro všechny, kdo nesmí v těchto nelehkých dnech chodit ven. V cca 15 minutách budu vesele i vážně vyprávět o klasické hudbě, prozradím víc o tvorbě a skladatelích a nejenom to. Zahraji na své modré housle, na klavír a možná i zazpívám“, řekl ke své další aktivitě houslista, který si sám udělil dobrovolnou karanténu.

Hudební střípky začaly ve středu 18. 3. povídáním o W. A. Mozartovi, ve čtvrtek přijde na řadu A. Dvořák a v pátek bude na sledující čekat L. van Beethoven.

Zdroj a foto: archiv P. Šporcla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *