Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

HUAWEI MatePad 11 s FullView 120Hz displejem vás podrží v práci i doma

V prvních letech pracovního života potřebuje spousta mladých profesionálů tablet, který bude výkonnější než průměr, ale zároveň zůstane cenově dostupnější než prémiová vlajková zařízení. Na takový tablet byste však dosud jen těžko narazili. Situace se ale mění s představením nového HUAWEI MatePad 11.

Skvělá vychytávka do kanceláře
Na moderních pracovištích fungují tablety jako přenosné počítače, které uživatelům umožňují vyřídit vše od papírování přes prezentaci až po vedení poznámek – zkrátka všeho, co v práci potřebujete. Rozhodujícím prvkem je pak kvalitní obrazovka.

Díky 120Hz displeji je 10,95palcový HUAWEI MatePad 11 skvělým nástrojem pro prohlížení obsahu, který se načítá hladce a bez zpoždění. Webové stránky, online dokumenty, přiblížení i oddálení, nic není problém. Díky rozlišení 2560×1600 s vysokou hustotou pixelů dokáže tento IPS displej zobrazit grafiku v jemnějších detailech než konkurence, takže si při prohlížení nebo čtení užijete ještě úžasnější obraz. A protože je MatePad 11 přenosný, můžete jej snadno přinést do kterékoli kanceláře nebo zasedačky a naplno předvést své nápady.

Pro kancelářské pracovníky, a zejména pro nováčky, jsou důležité funkce pro psaní poznámek. Proč na zapisování používat tradiční metody jako notebook nebo papír a tužku, když můžete efektivně poznamenávat s HUAWEI MatePad 11 a HUAWEI M-Pencil 2. generace? Díky obnovovací frekvenci 120 Hz je displej MatePadu 11 neuvěřitelně citlivý. Po spárování s tabletem dosáhne M-Pencil při používání aplikace Jnotes nízké latence pouhých 2 ms, což vám umožní nebývale plynulý a autentický zážitek, jako kdybyste kreslili nebo psali na skutečný papír.

Ať už jste na briefingu s klientem nebo na školení, můžete si důležité věci jednoduše zapisovat na tablet chytrým perem. Existuje také několik funkcí, které vám umožní dělat si poznámky efektivněji, například funkce Instant Shape a Instant Table, které vám pomůžou snadno kreslit standardizované čáry, tvary a grafy. Když tužku na její špičce přidržíte, udrží požadovaný tvar. K poznámkám můžete rychle přidávat náčrty nebo kreslit tabulky.

Nepřestávejte se učit
Úspěšní lidé se stále učí nové věci. S MatePadem 11 tak můžete činit klidně i v kavárně, ve vlaku nebo ve frontě v obchodu. 120Hz displej umožňuje plynulé procházení webových stránek, elektronických knih a jakéhokoli dalšího obsahu bez zasekávání.

HUAWEI MatePad 11 přichází také s rozmanitým výběrem poznámkových aplikací, které spolupracují s 2. generací M-Pencil a poskytují lepší uživatelské prostředí pro zvýšení produktivity a efektivity učení. Během cesty k sebezdokonalování si zamilujete dotykové poznámky – nabízí digitální rámeček bez okrajů, který umožňuje uživatelům vyjádřit svou kreativitu, aniž by byli omezení velikostí obrazovky nebo pracovního prostoru.

Nezapomeňte na rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem
Tvrdě pracovat a zároveň si umět odpočinout je v dnešní době mottem většiny lidí. HUAWEI MatePad 11 se po práci promění v přenosnou herní konzoli nebo domácí kino. Tablet s 120Hz displejem umožňuje uživatelům ponořit se do her, filmů a videí. Ať už jde o vaše oblíbené střílečky nebo reality show, vaší pozornosti neunikne, že pohyb a přechody mezi záběry vypadají plynuleji.

Dlouhé dívání na obrazovku může způsobit únavu očí nebo dokonce jejich poškození, protože displeje vyzařují modré světlo a vytvářejí záblesky škodlivé pro oči. Proto je MatePad 11 vybavený funkcemi pro pohodlí očí. Jak potvrdily certifikace TÜV Rheinland Low Blue Light a Flicker Free, tablet je vyvinutý tak, aby účinně filtroval škodlivé modré světlo a minimalizoval blikání.

Nový tablet od Huawei je navíc dodávaný s baterií o kapacitě 7 250 mAh, takže na jedno nabití vám umožní zůstat dlouho produktivní, pokračovat v učení a užívat si života. Není na co čekat!

HUAWEI MatePad 11 si můžete předobjednávat na e-shopu Huawei. Do 5. září k němu za cenu 10 990 Kč k dostanete navíc jednu ze dvou sad dárků dle vašeho výběru:

  • sluchátka FreeBuds 4i + hodinky Watch GT2 Pro
  • pouzdro a klávesnice k MatePad 11 + Huawei M-Pen 2. generace + sluchátka FreeBuds 4i

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *