Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda🎄 Vánoce

Inspirace nejen na vánoční dárky (Pro kamarádku, maminku, partnerku)

Zdálo by se jednoduché vybrat ženě dárek. Vždyť je na tolik věcí, které by se jí mohly hodit – doplňky, oblečení, domácí spotřebiče, kosmetika. Pokud ale chcete obdarovanou skutečně potěšit, je potřeba se zamyslet nad tím, co o ní víte či co chcete dárkem říct. Abyste se vyhnuli faux-pas nebo pokud nechcete, aby váš dárek skončil v šuplíku, zvažte, co má daná osoba ráda a co opravdu potřebuje. 

Dárky pro kamarádku
Nejčastěji si s kamarádkami vyměňujeme nějakou maličkost. I tak si ale dejte práci a zamyslete se nad tím, po čem kamarádka v průběhu roku toužila. Pokud vás stále nic nenapadá nebo sháníte dárek na poslední chvíli, nabízíme inspiraci.

Dárek pro maminku 
Ta nejdůležitější. Pro maminku bychom měli vybírat dárek s velkou péči a rozvahou. Zapomeňte na kuchyňské spotřebiče či úklidové prostředky. Naopak se nebojte oživit její šatník trendy kouskem, pořiďte módní obuv nebo malý doplněk. 

Dárek pro partnerku
U dárku pro partnerku platí ze všeho nejvíce, že byste měli vsadit na intuici a cit. Každá žena je originál a co jedné udělá velkou radost, nemusí sednout druhé. Pokud chcete svým dárkem partnerce vykouzlit nejen úsměv na tváři, ale skutečnou radost, vyberte jí pár trendy kousků. O pomoc s výběrem požádejte klidně její kamarádku.

Trendy oblečení a doplňky za skvělé ceny zakoupíte na www.factcool.cz!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *