Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Doplňte céčko efektivně a s chutí

Novinka Liftea Liposomální vitamín C vyniká až 90% vstřebatelností a potěší jahodovou příchutí. Pomůže vám překonat únavu i vyčerpání. Lépe s ním zvládnete psychicky i fyzicky náročné období. Podpoří tvorbu kolagenu pro váš mladistvý vzhled. Žádá si jej imunitní systém i nervová soustava. Bez vitamínu C se zkrátka neobejdete. Tělo jej však vytvořit neumí a jeho množství v přírodních zdrojích vlivem řady faktorů klesá. Díky tekutému doplňku stravy od české značky Liftea získáte céčko snadno, rychle, a hlavně ve formě, kterou organismus optimálně využije. Předností nového složení, které nyní přichází na náš trh, je intenzivní jahodová příchuť, která vám užívání přípravku zpříjemní. 

S Liftea Liposomálním vitamínem C si v 5ml denní dávce pro dospělého dopřejete vysoký obsah vitamínu C, konkrétně 1 000 mg. Důležité je, že účinnou látku při cestě trávicím traktem chrání takzvaný liposom – tedy tukový obal. Ten zajistí její odolnost proti trávicím enzymům a umožní jí doputovat až do tenkého střeva, přes jehož stěnu se vitamín C postupně uvolňuje a vstřebává do krve tak, aby z něj měl organismus co největší užitek.

Na vstřebatelnosti záleží…
Při požití vitamínu C běžně zužitkuje náš organismus jen jeho malou část. Mnohem větší podíl, může jít až 80 %, bez užitku vyloučí. Liposomální forma tento poměr obrací, protože díky ní dokáže tělo vstřebat až 90 % cenné živiny. V liposomální formě je v přípravku obsažen i vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, tedy zjednodušeně řečeno situací, kdy volné radikály napadají a ničí zdravé buňky.

Svou každodenní vzpruhu Liftea Liposomální vitamín C můžete pořídit ve vybraných lékárnách, drogeriích a na www.liftea.cz. Doporučená maloobchodní cena je 479 Kč/250 ml. Balení vám při každodenním užívání vydrží na 50 dní a doporučená denní dávka pro dospělého (5 ml) vyjde na necelých 10 Kč. Přípravek je vhodný i pro děti od tří let, jen je třeba přizpůsobit dávkování podle instrukcí na obalu. Praktická odměrka je součástí balení. Více informací najdete také na www.zdravi-liftea.cz. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Nenechte si ujít: Praktické balení na vyzkoušení i cesty
Chcete se nejdříve sami přesvědčit, zda vám bude Liftea Liposomální vitamín C vyhovovat? Pořiďte si ho v menším balení (50 ml), které koupíte za 169 Kč. Výborně se hodí také na víkend, dovolenou nebo služební cestu, protože vám ušetří místo v kufru.

Zdroj a foto: www.zdravi-liftea.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *