Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Biopekárna Zemanka otevírá v Praze svůj vlajkový obchod

První značkový obchod Biopekárny Zemanka, výrobce sladkých sušenek a slaných krekrů v bio kvalitě, můžete od 8. dubna navštívit v pražském obchodním domě Kotva. Jde o první kamennou prodejnu značky a věrní zákazníci i další fanoušci kvalitních, chutných a udržitelných potravin v ní mohou ochutnat nejoblíbenější sušenky značky i zakoupit celý sortiment z Biopekárny Zemanka.

Nová prodejna, které je dílem architektonického studia crea-tura, potěší i příznivce bezobalového nakupování a zero-waste životního stylu. Kromě klasického prodeje bude od května vybavena i speciálním systémem pro bezobalový prodej od české inovátorské společnosti MIWA.

Otevření nové prodejny umožní Biopekárně Zemanka nejen oslovit více zákazníků, ale také jim nabídnout možnost kupované sušenky přímo ochutnat. “Už teď nás dobře znají příznivci bio potravin a rodiče malých dětí, pro které máme speciální edici. Naše filozofie stojí na poctivých surovinách, originálních recepturách a skvělé chuti. Víme, že když zákazníci naše produkty ochutnají, budou nadšení,” říká Jan Zeman, majitel Biopekárny Zemanka.

Biopekárna Zemanka používá k pečení suroviny v bio kvalitě a nabízí sladké sušenky, slané krekry, cirkulární pečivo, bezlepkové výrobky, veganské sušenky, výrobky bez vajec, bez bílého cukru a má také speciální řadu sušenek pro děti od jednoho roku. “Pečeme jak běžné bio sušenky a krekry a připravujeme také receptury pro lidi s různými potravinovými intolerancemi. Naši specialitou v posledních dvou letech jsou také cirkulární spolupráce, kdy partnerům z Plzeňského Prazdroje, UGO, IKEA, mamacoffe a nejnověji také Costa Coffee pomáháme zpracovat jejich zbytkové suroviny a pečeme z nich naše výrobky,” doplňuje Jan Zeman.

Zdroj a foto: Biopekárna Zemanka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *