Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZvířata

Pandora šperky, které padnou vám i vašim mazlíčkům

Poprvé v historii uvádí Pandora na trh doplňky pro zcela novou cílovou skupinu: domácí mazlíčky! V rámci kolekce Pandora Moments AW22 představuje Pandora pes-trou řadu nových obojků a gravírovatelných známek pro domácí mazlíčky. Hrdí páníčkové i paničky budou mít nyní možnost se sladit se svými čtyřnohými kamarády jako ještě nikdy.

Nové produkty Pandora určené přímo našim mazlíčkům jsou vyrobeny z promyšleně zvolených materiálů, na obojek byla zvolena textilie na rostlinné bázi bez příměsi kůže a doplňky jsou vyrobeny z lehké nerezové oceli šetrné k pokožce psů i koček.

Na tyto nové přívěsky ve tvaru kosti, srdíčka a tlapky určené pro zvířátka lze vyrýt jakékoli konkrétní detaily, abyste si svého miláčka ještě lépe označili. Oslavte jedinečné pouto mezi vámi a vaším chlupatým společníkem připnutím speciálního vzkazu, který mohou nosit na svém srdci.

Při navrhování produktů pro domácí mazlíčky bylo nutno zohlednit v našem procesu nové požadavky, takže jsme pracovali s jedinečným souborem materiálů, abychom vytvořili produkty, které jsou pro ně vhodné,“ uvedli viceprezidenti a kreativní ředitelé A. Filippo Ficarelli a Francesco Terzo. „Těšíme se, až uvidíme, jak bude naše Pandora komunita ozdobena šperky značky Pandora společně se svými mazlíčky.“

Nové obojky Pandora jsou vhodné pro malá i velká zvířata, jsou nastavitelné a jsou dostupné je ve dvou barvách a čtyřech velikostech, aby bylo jasné, že vy a váš čtyřnohý kamarád patříte k sobě, a to díky Pandora Moments – maximální roztomilost je zaručena.

Zdroj a foto: Pandora, #Pandora Moments #WearltYourWay #WearltWith Friends

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *