Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Návrat do školy plný zážitků v Centru Černý Most

Návrat do školy je plný radostí i očekávání. Centrum Černý Most se proto rozhodlo toto období dětem naplnit zábavnými a zároveň smysluplnými zážitky. První školní den čeká na malé školáky pestré odpoledne s kouzelníkem, balónky a workshopy a následující týden úklid na pomoc planetě s panenkou Barbie. Se začátkem školního roku také odstartují pravidelné kroužky pro děti – angličtina, jóga i program s Maxíkem.

Ze školy rovnou do Centra Černý Most!
1. září tu totiž na všechny příchozí školáky čeká odpolední program plný workshopů, balónků a magie. A jak lépe oslavit první školní den než spoustou zábavy? Program odstartuje ve 14 hodin a zahájí ho kouzelník Martin Kellman svou magickou show. Tam, kde jsou děti samozřejmě nesmí chybět zvířátka z balónků, která jim kouzelník Martin dle nejrůznějších přání vymodeluje. Od 15 do 18 hodin pak následuje vždy v celou hodinu 60minutový program složený z tanečního vystoupení a workshopu s tygříkem Maxíkem, ukázky hodiny angličtiny s rodilým mluvčím a na závěr ukázky lekce jógy. Během celého programu je také možnost nechat se nabarvit bio hennou nebo se zastavit ve stánku s angličtinou a zahrát si nejrůznější hry.

„Celý program je koncipovaný tak, aby si ho děti maximálně užily a oslavily tak první školní den. Zároveň chceme rodičům i dětem představit zážitkové a edukativní kroužky, které nabízíme bezplatně po celý rok, a tímto způsobem jim dát prostor si aktivity v klidu vyzkoušet a třeba si některé oblíbit,“ doplňuje Barbora Sádlová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

Centrum Černý Most i letos se začátkem školního roku otevírá oblíbené kroužky pro děti. Jedná se o lekce angličtiny s rodilým mluvčím pro děti ve věku 4–10 let, dětské středy s Maxíkem plné kreativního tvoření, divadla a soutěží a také jóga pro děti vhodná pro věkovou kategorii 3–7 let. Jógu pro děti vyučují profesionální lektoři a lektorky z nadace Yoga Help. Jednou z nich je i herečka Petra Špindlerová. Kroužky probíhají v těchto prostorách a časech:

Angličtina s rodilým mluvčím každý čtvrtek od 14.00, 15.00 nebo 16.00 (ve třech blocích dle věku a jazykových schopností dítěte) v Maxíkově
Jóga pro děti každé pondělí od 14.30 do 15.30 u multikina CineStar
Dětský program

s Maxíkem

každou středu od 16.00 do 17.00 v Maxíkově

Všechny kroužky jsou zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most. Registraci do programu lze jednoduše provést na webu www.centrumcernymost.cz. Na angličtinu a jógu je pak zapotřebí si rezervovat místo předem na eventy@centrumcernymost.cz.

Dobrý skutek pro planetu s panenkou Barbie
V průběhu září si také Centrum Černý Most připravilo speciální akci pro rodiny s dětmi, které by rády udělaly dobrý skutek pro planetu a odnesly si za to krásnou odměnu od Mattela. Jedná se o společný úklid zelených ploch v okolí Centra Černý Most spolu s Barbie a jejím růžovým týmem. Každý, kdo přidá ruku k dílu, dostane jako dárek za pomoc s úklidem hračku od Mattela a další drobné dárečky. Všichni pomocníci se mohou navíc zapojit do soutěže o Barbie dům, kde budou moci svou odměnu rovnou ubytovat. Úklid proběhne v pátek a sobotu 9. a 10. září, vždy od 10.00 do 15.00 hodin před západním vstupem do Centra. Pracovní pomůcky i občerstvení jsou pro všechny účastníky zdarma, s sebou stačí všem dobrá nálada a chuť se zapojit!

Foto: archiv CČM

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *