Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZábavaZe života

Studenti mají poslední šanci se přihlásit do Noci filmových nadějí

Již za čtrnáct dní končí možnost se přihlásit do patnáctého ročníku Noci filmových nadějí. Jedná se o soutěž, kterou TV Nova pořádá pro podporu studentské filmové tvorby. Studenti mají příležitost vytvořit krátký film do jedné ze soutěžních kategorií a vyhrát odměnu 50 000 korun. Ty nejlepší práce pak TV Nova odvysílá v listopadu během čtyřhodinového speciálního pořadu.

Studenti filmových škol mohou do 11. září 2022 přihlásit svůj snímek do jedné z pěti kategorií, kterými jsou Animovaný film, Dokument, Hraný film, Scénář a Film filmaře do 15 let pro začínající mladé filmaře ze základních škol. Odborná porota složená z těch nejlepších televizních a filmových profesionálů pak rozhodne o vítězi v každé kategorii a vítězné práce budou odvysílané na obrazovkách TV Nova.

Televize Nova prostřednictvím Noci filmových nadějí podporuje nejen studentskou tvorbu jako takovou, ale zároveň poskytuje studentům možnost naučit se něco nového pomocí odborných workshopů, které jsou pořádány v průběhu celého roku.

Více informací najdete zde.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *