Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Reserved představuje podzimní módu pro ženy

Podzim je perfektní čas na módní experimenty. Designéři Reserved se rozhodli ukázat romantický aspekt přehnaným, až surrealistickým způsobem. Takový romantismus není roztomilý: je zralý, vědomý a extrémní. Mezi kousky v černé, šedé a béžové barvě vyniká nejmódnější barva sezóny: růžová. Textilie v odstínu energické růžové se používaly jak na volné kabáty se širokými límečky, tak na pletené a žakárové outfity, obleky nebo koktejlové šaty.

Podzimní kolekce je introvertní i maximalistická. Protiklady se setkávají v monochromatických seskupeních. Pevná žakárová tkanina je vyvážena měkkou síťovinou a oversized kousky přiléhavými střihy. Linie dekoltu v této kolekci upoutá pozornost, i když vždy trochu jinak.

Kampaň Wunsche & Samsel byla tvořena v syrové skotské krajině. Zelené kopce, vřesy a skotská architektura nabízejí vynikající kulisu pro odvážné projekty, kontrastující s podzimním počasím, s rozmanitými texturami a zářivými odstíny růžové a neproniknutelné černé. To je vize současného romantismu: expresivní a neskrývající žádné kompromisy. Celkově stylu dominuje monochromatický vzhled, soustřeďující pozornost na různé úpravy tkanin: nerovné žakárové látky, hustá krajka, lesk, průhledný šifon nebo chlupatá vlna. I podzimní květiny jsou zde zobrazeny nestandardně: umístěné na žakárové látce a krajce působí dojmem zajímavé trojrozměrnosti. Většina sortimentu byla vyrobena v Evropě z evropských materiálů. Kabát ze 100% italské vlny byl vyroben v Polsku.

Dámskou kolekci doprovází výrazné doplňky: přiléhavé fuchsiové, lila a černé kozačky, lesklé nadkolenky s texturou krokodýlí kůže nebo saténové boty na platformě. Podzimní vzhled doplňují kabelky ze žakárové látky odkazující na barokní styl nebo s peříčky, perfektní pro speciální příležitosti. Nechybí také malá půlkulatá taštička, kterou lze nosit s popruhem nebo po spojení dvou konců karabinou – večer jako psaníčko do ruky.

Zdroj a foto: Reserved

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *