Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Víkendová Snídaně startuje již tuto sobotu

Už tuto sobotu startuje nový pořad TV Nova Víkendová Snídaně. Vysíláním diváky tento víkend provedou Dana Morávková a Jan Čenský. Začínáme v 7:55. A na co se mohou diváci těšit?

V sobotu budeme krok za krokem vařit lasagne s Besky, vítězkou MasterChef Česko. Dorazí oblíbená zpěvačka Lucie Bílá, která si připravila i živé vystoupení, mezi další hosty bude patřit například kardiolog Petr Neužil. Pravidelnou součástí sobotního bloku budou i pořady Koření a Volejte Novu a také hudební hitparáda. Nebudou chybět tipy na výlety po celé České republice, filmový přehled premiér nebo halloweenské tvoření. Největším tahákem sobotního vysílání bude návštěva finské hudební skupiny The Rasmus, s níž si budou moci diváci zasoutěžit o vstupenky na jejich pražský koncert.

V neděli si s Besky připravíme domácí gnocchi s houbovým ragú a do studia zavítají Miroslav Donutil, Petra Černocká, Ivana Andrlová nebo Josef Zíma a řeč bude nejen o jejich rolích v pohádkách. Moderátoři přidají pozvánky na akce pro rodiče s dětmi a na závěr vysílání si Rey Koranteng pozve do pořadu Napřímo premiéra Petra Fialu, s nímž bude o politice diskutovat vážně i nevážně.

Další moderátorské dvojice, na které se můžete těšit již brzy, jsou Miluše Bittnerová a Pavel Svoboda a Rebecca Diatilová a Roman Staša. Rebecca s Romanem se divákům představí hned následující víkend.

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *