Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Objevte kouzlo polobotek: jasná volba do práce i na procházky

Jestli existuje obuv, kterou byste na podzim neměli přehlédnout, jsou to právě polobotky. Na cestě z rozpáleného léta do toho babího vám budou jedinečnými parťáky. A hlavně vkusnými. Stačí najít takový pár, který se bude hodit na každou příležitost. Věřte, že takové skutečně existují!

Oproti klasickým teniskám jsou elegantnější. Na rozdíl od kotníkových bot jsou zase jemnější. A v rozmanitosti umí konkurovat snad každému typu obuvi. V každém případě se ale jedná o nutnou výbavu každé dámy i každého gentlemana.

Když polobotky, tak originální
A pro pořádnou dávku originality se chodí na Rieker-eshop.cz. Polobotky totiž nejsou jenom zdánlivě nudným doplněním obleku či formálních šatů. Už tak barevný podzim dokážete ještě více zpestřit, když sáhnete po zajímavých vzorech. Polobotky Rieker se pyšní zástupem neotřelých designů, které budou dominantou vašeho outfitu.

Ztělesněním rozmanitosti jsou také dámské polobotky, a to především polobotky na podpatku nebo polobotky na platformě. Proto s nimi krok vedle neuděláte za žádné situace. Na pracovní schůzce vám dodají patřičné sebevědomí a při odpolední procházce parkem zase komfort. A vašim nohám požadovaný odpočinek.

I černé polobotky vyšperkují každý krok
Nejste na barvy a extravagantní  vzory vám nic neříkají? V tom případě je na čase zahalit své nožky do černých polobotek. Někdy není na škodu udržet styl v tmavějších odstínech. Jednoduchou kombinací si můžete přidat na tajemnosti. Ne vždy chce být každý středem pozornosti. I neutrální barvy v sobě ale skrývají nesmírné kouzlo. V kombinaci s vytříbeným komfortem navíc o celkový požitek z obuvi opravdu nepřijdete.

Fúze tenisek a lakovaných polobotek
Pokud pokukujete po nových botách a nemůžete se rozhodnout mezi elegantním a volnočasovým stylem, možná by to chtělo zvolit zlatou střední cestu.

Ani tenisky, ani lakýrky – dámské i pánské polobotky Rieker přesto splní nároky obou těchto typů obuvi. Nepřišel čas prozkoumat boty, které se přizpůsobí i té nejnáročnější noze? Hodí se do práce i na procházku a poskytují oporu bez rozdílu. Je jen na vás, kam se s nimi vydáte. Důležité je, že vaši cestu bude doprovázet jen maximální pohodlí.

Foto: Rieker

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *