Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté po celý podzim sledovalo přes milion diváků

Pondělní večery na TV Nova již tradičně patří kriminálnímu seriálu Specialisté, jehož premiérové díly si během podzimu nenechalo ujít 1 107 000 diváků starších 4 let. Ti se pak mohou těšit na další případy elitního detektivního týmů a na nové závažné zločiny z pražských ulic i po Novém roce. A nejen to, mezi Specialisty se totiž vrací i staří známí – David Prachař a Zuzana Kajnarová.  

V pondělí večer byl odvysílán poslední letošní premiérový díl Specialistů a s diváky se rozloučil epizodou Oko zákona s 26,73 % podílem na sledovanosti v cílové skupině 15-54. Závěrečný díl si v širší cílové skupině 4+ nenechalo ujít 1 206 000 diváků. Stal se tak nejsledovanějším dílem podzimu a také nejúspěšnějším pondělním pořadem po 20. hodině ve všech hlavních cílových skupinách.

Případy týmu Specialistů si letošní pondělní večery v průměru nenechalo ujít 23,13 % diváků v CS 15-54 u TV. Po dobu patnácti večerů kriminálku sledovalo v průměru 1 107 000 diváků starších 4 let.  

„Specialisté patří už mnoho let mezi nejoblíbenější seriály na televizních obrazovkách a svoji pozici znovu potvrdili. Seriál plný detektivních zápletek a napětí láká k obrazovkám každý týden přes milion diváků. Jsem si jistá, že podobně úspěšná bude i nová řada, do níž jsme si pro diváky připravili celou řadu atraktivních novinek,“ shrnuje programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská a dodává: „Poděkování patří zejména celému štábu a hereckému obsazení, které odvádí skvělou práci.“

Kriminální seriál Specialisté se poprvé na obrazovkách objevil na začátku roku 2017 a patří již od svého startu ke stálicím programu TV Nova. O tom svědčí stálý zájem diváků, kteří se každé pondělí setkávají s elitním týmem majora Strouhala (Martin Dejdar). Na obrazovky se do veleúspěšného kriminálního seriálu Specialisté vracejí herci David Prachař v roli vrchního vyšetřovatele Pavla Vondráčka a Zuzana Kajnarová jako kapitánka Zuzana Koutná. A nejde zdaleka o jedinou změnu, kterou si tvůrci přichystali pro novou sezonu, na niž se diváci TV Nova mohou těšit už začátkem příštího roku.

„V nové sezóně se diváci mohou opět těšit na velké zvraty a napínavé případy kořeněné typickým policejním humorem, novými tvářemi i známými postavami. Navíc se některé zajímavé a složité případy prolnou do dvou epizod a umožní tak fanouškům ještě podrobněji krok za krokem sledovat náročnou a vypjatou práci vyšetřovatelů, přičemž výsledky jejich pátrání také výrazně ovlivní vzájemné vztahy v týmu i společnou budoucnost celého oddělení,“ říká kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

Bonusové materiály, rozhovory a informace ze zákulisí natáčení najdete na webu Nova.cz. Všechny série pak můžete zhlédnout na Voyo. Fanoušci se mohou těšit na premiérové díly hned po Novém roce 2023.

Zdroj dat: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, ke dni: 7. prosince 2022

Zdroj a foto: Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *