Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Jak se vyznat ve výběru oken? Nechte si poradit od profíků

Čeká vás výměna oken a tato událost vás budí ze spaní už teď? Pokud chcete řešit v rámci výměny oken co nejméně záležitostí a v oknech se zrovna dvakrát nevyznáte, zvažte výměnu oken na klíč. 

Okna na klíč
Služba okna na klíč představuje ideální řešení pro všechny, kteří chtějí od jedné firmy okna koupit, nechat si je od ní profesionálně namontovat a mít k nim servisní záruku.  V nabídce oken najdete standardně okna plastová, dřevěná a hliníková.

Plastová okna 
Plastová okna jsou oblíbená díky jejich cenové dostupnosti, dobré životnosti a minimálnímu nároku na údržbu.

Díky současným technologiím mají plastová okna vynikající termoizolační vlastnosti, které si zachovávají i velké okenní plochy. To přispívá v domě k vysoké energetické úspoře. A právě z tohoto hlediska jsou plastová okna ideálním prvkem i pro nízkoenergetické pasivní domy. 

Výhodou nových plastových oken je také jejich nízká zvuková propustnost. Zvuková izolace u nových oken sice neeliminuje chrápání vaší drahé polovičky, ale zvuky zvenčí vás už od spánku rušit nebudou. 

Dřevěná okna
Dřevěná okna v sobě nesou kus přírody, budou se proto vyjímat na chalupách, rodinných domech v selském či horském stylu, penzionech, hotelech a samozřejmě i na chatách. 

Díky technologickému pokroku jsou dřevěná okna konstruována tak, aby odpovídala současným nárokům na kvalitu. Jejich funkčnost je proto srovnatelná s plastovými okny.

Na rozdíl od plastových oken ale dřevěná okna vyžadují v rámci údržby jednou až dvakrát do roka natřít speciálním balzámem, aby se zachoval jejich krásný vzhled. Není to nic složitého, okna jednoduše zbavíte nečistot a poté rámy přejedete houbičkou namočenou v doporučeném balzámu.

Tradici s funkčností moderních oken pak představují také dřevěná špaletová okna.

Hliníková okna 
Hliníková okna jsou moderní okna, která vynikají pevností a odolností materiálu. Hodí se k použití na prosklené stěny a výlohy obchodních a komerčních domů a všude tam, kde by údržba oken byla náročná. Oblíbená jsou také u rodinných domů v moderním čistém architektonickém stylu. Mají dlouhou životnost a perfektní termoizolační vlastnosti. 

Potřebujete poradit? Oslovte profesionály
Obraťte se na KW Fenster, profesionály v oblasti prodeje a instalace oken, dveří a stínicí techniky. Pracovníci firmy KW Fenster mají přes deset let zkušeností, svých zákazníků si váží a rádi pomohou s realizací vytyčeného cíle i vám.

V KW Fenster zajistí výměnu oken od A do Z:

  • Pracovníci se seznámí s vašimi požadavky
  • Vyberou s vámi ideální řešení
  • Vytvoří předběžnou cenovou nabídku
  • Přijedou si vše pečlivě zaměřit
  • Provedou profesionální montáž
  • Postarají se o záruční a servisní služby

Prošli jste si nabídku na webu, ale nerozumíte technickým pojmům? Nedělejte si starosti, profíci z KW Fenster s vámi vše rádi proberou. Stačí vyplnit dotaz přes poptávkový formulář, zatelefonovat na číslo 608 857 173, nebo se rovnou zastavte v prodejně Na Roudné 443/18 v Plzni. 

Kdy je čas na výměnu oken? 
Okna z plastu nebo ze dřeva mají desítky let dlouhou životnost, hliníková jsou takřka nezničitelná. Je však důležité se o okna správně starat a zajistit jejich pravidelný servis. 

Záruka dobře odvedené práce 
Stavíte bytové či rodinné domy na klíč a poptáváte firmu, která se postará o montáž stavebních výplní? Obraťte se na firmu KW Fenster. Pracovníci z KW Fenster myslí na to, že spolehlivost, kvalita a dobře odvedená práce jsou pro vás klíčové. Své zakázky v oblasti montáže oken a dveří úspěšně realizuje v České republice a Německu už více než deset let. 

Foto: archiv KWfenstertechnik a Depositphotos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *