Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Nejlepší zaměstnavatel v Česku vyrábí cigarety

Být zaměstnancem v Česku je nejlepší u JTI; druhý v pořadí je Kaufland, třetí Amazon. Takové jsou výsledky prestižního celosvětového hodnocení pracovního prostředí, které každoročně vyhlašuje globálně působící Top Employers Institute. Certifikaci Top Employer, Nejlepší zaměstnavatel, už bez ohledu na pořadí po prvních třech místech, získalo v Česku celkem 19 společností.

Top Employers Institute certifikuje organizace na základě výsledků v šesti oblastech práce se zaměstnanci, které se dělí do dvaceti témat. Jsou mezi nimi strategie pro rozvoj zaměstnanců, kvalita pracovního prostředí, získávání talentů, vzdělávání, rozmanitost, rovnost a začleňování nebo zaměstnanecký wellbeing.

„Výjimečná doba dává vyniknout tomu nejlepšímu z lidí i z organizací. A toho jsme byli svědky i v našem letošním certifikačním programu Top Employers: výjimečné výkony certifikovaných Top Employers 2023. Tito zaměstnavatelé vždy prokazovali, že jim záleží na rozvoji a blahu jejich lidí. Tím společně obohacují svět práce. Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit a oslavit letošní skupinu předních zaměstnavatelů orientovaných na lidi: Top Employers 2023,“ říká David Plink, CEO Top Employers Institute.

„V JTI vytváříme skvělé pracovní prostředí, které vyhovuje lidem, jejichž život píše nejrůznější příběhy. U nás nenajdete pevnou pracovní dobu, ani povinnou kancelář; vycházíme vstříc rodičům, lidem, kteří se starají o svoje rodiče, menšinám. A děláme to proto, že víme, že spokojení a motivovaní zaměstnanci, kteří si umí sladit osobní
a pracovní život, přinášejí ty nejlepší obchodní výsledky. A proč jsme si jistí tím, že tak je to správně? Už přes patnáct let se nám trvale daří navyšovat podíl našich produktů na trhu,“
říká Stephane Berset, generální ředitel společnost JTI pro Česko, která byla vyhodnocena jako nejlepší zaměstnavatel České republiky v roce 2023.

„JTI je na prvním místě mezi zaměstnavateli ve všech třech zemích, jejichž klastr má sídlo v Praze. Jsme na to patřičně hrdí.“

Top Employers Institute je organizace, která po celém světě certifikuje podniky poskytující excelentní podmínky pro rozvoj svých zaměstnanců a pomáhá ty nejlepší postupy rozšiřovat, aby obohatila svět práce. Prostřednictvím certifikačního programu Top Employers se společnosti mohou nechat ohodnotit, certifikovat a získat známku preferovaného zaměstnavatele. Organizace vznikla před více než 30 lety a od té doby udělila certifikaci 2 056 firmám ve 121 zemích a regionech. Tyto společnosti zaměstnávají více než 9,5 milionů zaměstnanců.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *