Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Společnost The Pokémon Company International představuje kampaň „Pokémon together“ v rámci oslav Dne pokémonů

Trenéři po celém světě jsou zváni na akci „Pokémon Together“ a oslavu ducha propojení napříč zábavní franšízou v roce 2023. Dnes byla spuštěna upoutávka na kampaň, online centrum a výzva ke sdílení fanouškovského obsahu #PokemonTogether.

27. února 1996 byly v Japonsku uvedeny na trh první videohry Pokémon, Pokémon Red a Pokémon Green, které hráčům představily koncept soubojů a obchodování s Pokémony prostřednictvím propojení jejich zařízení Gameboy. To předznamenalo začátek jedné z nejoblíbenějších zábavních franšíz na světě, která si získala komunitu celosvětových fanoušků známých jako „trenéři“.

Od té doby se trenéři po celém světě scházejí, aby 27. února, známého spíše jako Den Pokémonů, oslavili svou lásku ke značce. Letos společnost The Pokémon Company International oslavuje původního a trvalého ducha propojení, který začal s těmito prvními hrami, a zve trenéry na akci „Pokémon together“ po celý rok 2023. Dnes byla spuštěna speciální upoutávka ilustrující koncepci programu, kterou si můžete prohlédnout níže.

Na úvod kampaně vyzývá společnost The Pokémon Company International trenéry, aby v tento Den Pokémonů oslavili společně. Počínaje dnešním dnem jsou fanoušci po celém světě vyzýváni, aby na sociálních sítích zveřejnili fotografie a videa, na nichž prezentují svou lásku k této franšíze a sdílejí své oblíbené vzpomínky. Příspěvky označené #PokemonTogether budou mít šanci být spojeny do mozaiky ve stylu ikonického Poké Ballu, která bude odhalena na Den Pokémonů. Na oficiálních účtech @PokemonNewsUK se budou také objevovat příspěvky #PokemonTogether od členů celosvětové komunity fanoušků, aby tím ukázali dalším trenérům, co Pokémon znamená pro mnoho lidí po celém světě.

„Pokémon má od svého počátku jedinečnou schopnost fyzicky i virtuálně spojovat lidi,“ řekl Andy Hartpence, ředitel marketingu značky The Pokémon Company International a dodává: „Těšíme se, že v roce 2023 oslavíme aspekt značky a pozveme její pozoruhodnou komunitu fanoušků, aby si vyzkoušeli mnoho způsobů, jak se mohou spojit napříč celou sérií. Spojujeme trenéry, aby hráli, objevovali, sledovali, sbírali nebo obchodovali a počínaje letošním Pokémoním dnem i oslavovali samotné Pokémony.“

Chcete-li se podívat na odhalení mozaiky Poké Ball, můžete navštívit online centrum, které bylo dnes spuštěno na adrese Pokemon.co.uk/Together. Fanoušky také vyzývají, aby sledovali i další podrobnosti o oslavách Dne Pokémonů a připojili se ke konverzaci s dalšími trenéry pomocí #PokemonTogether.

O Pokémonech
The Pokémon Company International, dceřiná společnost japonské The Pokémon Company, spravuje majetek mimo Asii a je zodpovědná za správu značky, licencování, marketing, karetní hru Pokémon Trading Card Game, animovaný televizní seriál, domácí zábavu a oficiální webové stránky Pokémon. Hra Pokémon byla uvedena na trh v Japonsku v roce 1996 a dnes je jednou z nejoblíbenějších dětských zábavních atrakcí na světě. Další informace naleznete na adrese www.pokemon.co.uk.

Foto: archiv akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *