Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Bagind představuje kolekci z nové výroby v Indii, vznikla na přání zákazníků a je okamžitým bestsellerem

Značka Bagind přidává do své flotily další indickou výrobu, tentokrát v modrém městě Jodhpur. Nové výrobě velí mladý řemeslník Deepesh, který zaměstnává muže i ženy, což nebývá v indické kultuře zvykem. Nová kolekce obsahuje pánské i dámské batohy a kabelky ve třech barevných provedeních, které se mezi zákazníky už nyní těší velké oblibě. S touto řadou chce Bagind expandovat na marketplacy i zahraniční trhy.

Nový výrobce, nové cesty
S novým výrobcem se Lukáš, zakladatel značky Bagind, setkal minulý rok, když se vydal do Jaisalmeru na prohlídku původní výroby a na další cestu po Indii. Mladý řemeslník Deepesh se sám přihlásil s nabídkou spolupráce. Jeho pokrokový přístup k řemeslné výrobě se zachováním tradičních postupů v úpravě kůže Lukáše nadchl natolik, že se rozhodli s Deepeshem uzavřít dohodu o spolupráci.

Deepesh zaměstnává dvacet řemeslníků – mužů i žen. Výroba sídlí v modrém městě Jodhpur, které má z hlediska logistiky velmi strategickou polohu. Město leží nedaleko Nového Dillí, odkud pochází většina menších komponentů potřebných k výrobě kožených doplňků. Další faktor, který hrál ve prospěch nového výrobce, byla jeho zkušenost s trhem marketplacu Amazon, na který Bagind vstoupil v minulém roce. „Požadavky tamějšího zákazníka jsou specifické a odlišné od požadavků a vkusu českých nebo slovenských zákazníků. Deepesh má zkušenost s výrobou pro zahraniční trhy i jiné marketplacy, což nám v budoucnu s expanzí na tyto trhy může značně pomoci,” popisuje Lukáš Matějček.

Nová kolekce na přání zákazníků
V nové kolekci si přijdou na své zejména ženy. Takzvaný kabelko-batoh vnímáme jako nedostatkové zboží, o které si naše zákaznice již dlouho psaly. Jde o minimalistický střih s praktickým provedením zadních popruhů. Ty se dají prodloužit či zkrátit v závislosti na potřebě nositelky. Stačí jen povytáhnout horní ucho a rázem máme z batohu kabelku,” přibližuje zakladatel značky, který novou kolekci také navrhl. Zdá se, že strategie s vyslyšením zájmu zákazníků se vyplatila. Kolekce sklízí neobyčejný úspěch.

Batoh Cestuy, 3 490 Kč
Pánský kožený batoh v přírodní hnědé barvě je ideální do práce i na cesty. Má dvě velké kapsy a uvnitř spoustu další menších i větších kapsiček.

Kabelko-batoh Miley, 2 690 Kč
Variabilní kožený kabelko-batoh, který se pouhým povytažením popruhu promění z elegantní kabelky na pohodlný batoh a naopak. Vpředu má praktickou kapsu na všechny nezbytnosti. Ideální pro dámy, které chtějí vypadat dobře a zároveň mít pohodlí a možnost volby.

Kabelko-batoh Komby, 2 490 Kč
Variabilní kožený tmavě hnědý kabelko-batoh fungující na stejném principu jako batoh Miley.

Kabelka Bindi, 2 290 Kč
Praktická dámská kabelka z kozí kůže v černé barvě. Parťačka do práce i do města.

Zdroj a foto: Bagind 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *