Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityMóda

Louis Vuitton X Yayoi Kusama: “Creating Infinity” – druhá kampaň představuje známé tváře tak, jak je ještě neznáte

Módní dům Louis Vuitton odhaluje snímky z kampaně k druhé části exkluzivní kolaborace s názvem „Creating Infinity“, na které se podílela japonská avantgardní umělkyně Yayoi Kusama. 

První část kolekce představila zajímavé interpretace Kusamina ikonického motivu – puntíků. Nyní si módní dům Louis Vuitton pohrává s novými vzory, které nezapřou výrazný a živý styl Yayoi Kusamy. Obdivovat je můžete v kampani, jejímž autorem je Steven Meisel.

Hvězdami kampaně jsou ambasadoři a obdivovatelé značky Louis Vuitton. Na hravých snímcích pózují Lea Seydoux, Cate Blanchett, Justin Timberlake, Naomi Osaka, Hoyeon, a Zhou Dongyu. Jejich portréty zdobí pestré, expresionistické prvky, inspirované osobitými motivy Yayoi Kusamy.

Zářivé dýně, barevné tváře, květiny, puntíky Infinity Dots i sítě rozjasňují kabelky Capucines i doplňky z ikonického Monogramu. S těmito motivy zajímavým způsobem pracuje vizážistka Pat McGrath. Kampaň vznikla pod kreativním vedením Ferdinanda Verderiho, o styling se postarala Carine Roitfeld, autorem vlasového stylingu je Guido.

Kousky z druhé části kolekce Louis Vuitton x Yayoi Kusama budou v prodeji v buticích Louis Vuitton po celém světě od 31. března 2023.

Zdroj a foto: Louis Vuitton 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *