Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Jaro ve vzduchu

Přivítejte sezónu nových začátků stylově se značkou Pandora. Pro příchod jara 2023 představuje Pandora nové přívěsky k oslavě hřejivých slunečních paprsků, radosti ve vzduchu a povznesenosti naší nálady v tomto výjimečném ročním období.

Nové designy vypovídají o pomíjivé kráse této proměny ročních období, kdy poklidnou tvář zimy vystřídá jaro vzbuzující naději. Motivy vlaštovek se vsazeným modrým syntetickým křišťálem s briliantovým výbrusem jsou připraveny prolétnout se po obloze, zatímco přívěsky v podobě pírek vyniknou díky pozlacení 14 karátovým růžovým zlatem. Novou podobu dostal nejprodávanější přívěsek ve tvaru berušky, která je nyní zpracována z jasně červeného syntetického křišťálu s černými detaily, což je vůbec poprvé, kdy Pandora zdobí glazurou také kámen.

Vše je připraveno k na zdobení další významné novinky z kolekce pro jaro/léto 2023 – inovativně řešeného řetízkového náramku Pandora Moments Studded Chain Bracelet. Tento nový náramek na přívěsky, uvedený na trh na počátku roku, je doplněn plochým zapínáním ve tvaru srdce a vyznačuje se inovativní novou strukturou řetízku, která nabízí svěží plátno pro vaše jarní příběhy.

VP kreativní ředitelé společnosti Pandora, A. Filippo Ficarelli a Francesco Terzo, objasňují: „Když přijde jaro, vše kolem nás se proměňuje. Můžete zavřít oči a cítíte, že jaro je ve vzduchu. Právě tento pocit jsme chtěli zachytit v této kolekci – pocit z prodlužujících se dnů a ze slunce, které začíná více zářit a hřát. Chtěli jsme také zachytit emoce, které se s těmito pocity probouzejí – lehkost bytí, naději do nadcházejících dnů a pocit svobody.“

Jaro nás zahrnuje novými zářivými možnostmi a vystřeluje první teplé sluneční paprsky, které Pandora odráží zpět svými 14 novými, ručně dokončovanými designy ze stříbra s povrchovou úpravou ze 14 karátového růžového zlata. Každý přírůstek do kolekce Pandora Moments vyjadřuje změnu, kterou cítíte ve vzduchu, a jeho posláním je vdechnout nový život do šperkovnic po celém světě.

Zdroj a foto: Pandora, #MomentsWithPandora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *