Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Odznak Vysočina: Vyděrač

V neděli 9. dubna večer uvede TV Nova šestý díl nové řady oblíbeného detektivního seriálu Odznak Vysočina s názvem Vyděrač.   

Vyděračský dopis s hrozbou teroristického činu, který dorazí na malý obecní úřad, je v prostředí malebné Vysočiny mírně řečeno zjevením. Přesto není možné brát tuto výhružku na lehkou váhu, a kriminalisté tak musí vše pečlivě prošetřit. Vyděračův požadavek zavede policejní tým k místní xenofobní kverulantce, která si již dokázala znepřátelit celou řadu lidí z okolí. Ta jim ale již nic nového k případu neřekne, a navíc bude muset policejní tým Dany Skálové vyšetřovat další trestný čin. V tomto případě budou kriminalisté potřebovat zejména součinnost ze strany České pošty, což si i přes vážnost situace užívá hlavně kapitán Bach (Martin Hofmann).

Atmosféra spolupráce při pátrání po vyděrači, během něhož tým kriminalistů táhne za jeden provaz, je narušováno občasnými nepříjemnými připomínkami skutečnosti, že prošetřování případu Julinka stále pokračuje. Dokonce se po medializaci kapitánu Ondřejovskému (Pavel Batěk) přihlásil nový svědek. Nervozita stoupá a k uklidnění rozhodně nepřispěje ani rozdílný přístup jednotlivých policistů ke spolupráci s oddělením Tempus.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *