Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZábava

Hublot Loves Summer party na terase Paláce ARA v Praze

V úterý 13.6.2023 večer se na terase pražského Paláce ARA uskutečnila exkluzivní Hublot Loves Summer party. Společenská událost, kterou pořádala švýcarská hodinářská značka HUBLOT přivítala významné hosty, VIP klienty z řad byznysu, sportu, umění, módy a hudby.

Hvězdou večera byla tenistka Karolína Plíšková, která je ambasadorkou značky Hublot od roku 2017. Spolu s ní byl na party hudební producent a DJ Jakub Strach známý jako DJ Nobody Listen, který se stal novým ambasadorem hodinek Hublot. Mezi dalšími významnými hosty byla módní návrhářka Ivana Mentlová, která je další módní ikonou v rodině Hublot.

Hublot, renomovaná značka švýcarských hodinek, která je známá svým mistrovstvím v designu, nevšedními kombinacemi v materiálech, které nazývá „The art of fusion“, se rozhodla oslavit léto a představit v Praze svým klientům a přátelům značky novinky pro letošní rok.

Terasa Paláce ARA, která nabízí dechberoucí výhled na historické centrum Prahy se ukázala jako ideální místo pro tuto prestižní akci.

Zdroj a foto: Hublot

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *