Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Šperky MESSIKA PARIS na slavnostním openingu MFF Karlovy Vary a na tradiční Moët party

Známá česká herečka Hana Vágnerová a topmodelka Pavlína Němcová zazářily na slavnostním ceremoniálu otevření Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a na tradiční Moët party se šperky MESSIKA PARIS.

MESSIKA PARIS je renomovanou značkou šperků, která se pyšní uměleckým designem, precizním zpracováním a použitím prvotřídních diamantů. Na slavnostním openingu MFF Karlovy Vary a na exkluzivní Moët party se Hana Vágnerová a Pavlína Němcová rozhodly doplnit svůj outfit šperky od MESSIKA PARIS, které dodaly jejich vzhledům neodolatelnou eleganci a lesk.

Značka MESSIKA PARIS je nadšená, že se mohla stát nedílnou součástí tak významného filmového festivalu jako je MFF Karlovy Vary a přinést tak do těchto výjimečných okamžiků eleganci a luxusní záři. Její šperky ztělesňují krásu, uměleckou hodnotu a nekompromisní kvalitu, které se staly nedílnou součástí outfitů předních celebrit a módních ikon.

Zdroj a foto: MESSIKA PARIS 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *