Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiJídlo a pití

Hola hola, škola volá! Zvládněte začátek školního roku na jedničku

První školní den už pomalu klepe na dveře. Ostřílení školáci, pro které 1. září znamená setkání se spolužáky, mají z poloviny vyhráno. Malí prvňáčci (a jejich rodiče) však vstupují na neprobádanou půdu. Jak se na tento významný den připravit, aby v paměti zůstaly jen veselé vzpomínky?

Příprava jako základ
Správná příprava je základ každého úspěchu. Nenechávejte proto věci na poslední chvíli a průběžně s dítětem o novém kroku mluvte. Připravte si veškeré školní pomůcky už během prázdnin a nezapomeňte si k výběru přibrat svého malého školáka, protože na jeho názoru záleží. Dopřejete mu pocit, že do toho jdete společně, a těšení se na nové školní povinnosti bude o to větší. Malé slečny určitě ocení, když společně vyberete nový outfit, ve kterém bude ve třídě zářit.

Trénink dělá šampióny
I když škola ještě nezačala, zkuste si se svým předškoláčkem projít cestu do školy a zpátky, ať v Den D není nových vjemů příliš. Čas využijte k povídání o tom, jaká bude asi paní učitelka, jaké místo by se jim líbilo a na co se můžou těšit.

Plánovat společně můžete i to, jaké svačinky od vás může očekávat. Důležité je správně skloubit správnou výživu i vybraný dětský jazýček. Tolik potřebný vápník dodá krémově hladký jogurt Olmíci s extra odměnou v podobě Haribo bonbónků Troppifrutti a samolepky.

Sdílená radost = dvojitá radost
Ne vždy se zadaří, aby se za školní lavicí vaše dítě setkalo se svými parťáky ze školky. Zkuste jim hledání nových kamarádů usnadnit. Přibalte jim do brašny třeba balíček bonbónků Haribo ve velikosti „share size“, které jsou přímo určené k tomu, aby se radost z mlsání sdílela. Žádný školáček totiž šťavnatým bonbónkem určitě nepohrdne. Vyberte si třeba originální Haribo Goldbären nebo písmenkové Haribo Bärenschule, ze kterých si děti mohou poskládat i svá první slůvka.

Přeje vám, ať se první školní den co nejlépe vydaří!

Zdroj a foto: Haribo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *