Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

MasterChef Česko: Další čtyři soutěžící odhaleni…

Už ve středu 30. srpna se na televizní obrazovky vrátí kuchařská soutěž MasterChef Česko. Diváci se mohou těšit na finálovou šestnáctku nejlepších amatérských kuchařů i na oblíbenou porotu složenou ze špičkových šéfkuchařů, Přemka Forejta, Radka Kašpárka a Honzy Punčocháře. Soutěžící budou čelit náročným výzvám, testům chuti a znalostí nebo časově náročným úkolům, ve kterých musí obstát nejen sami za sebe, ale často i v týmech, tentokrát bez možnosti vrátit se do hry. Letošní ročník nabídne oblíbené testy chuti a znalostí, stejně jako výjimečné hosty či časově náročné úkoly. TV Nova představuje další čtyři amatérské kuchaře, kteří se poperou o prestižní titul MasterChef Česko a finanční odměnu, která je letos pro vítěze navýšena na 2,5 milionu korun.

„Každý ročník je zajímavý. Nedokážu posoudit, jestli je tento silnější, těch kritérií, která by se dala hodnotit, je příliš mnoho. Ale určitě jsou to zajímavé osobnosti, které velmi dobře vaří, takže já jsem s letošním výběrem moc spokojený. A doufám, že budou i diváci,“ říká showrunner Radovan Síbrt a dodává: „Zásadní novinkou letošního ročníku je to, že rovnou hledáme finálovou šestnáctku. Takže do kuchyně se dostane jen šestnáct nejlepších. Neznamená to, že by neproběhly castingy, ale diváci se rovnou dostanou do boje o udržení v kuchyni MasterChefa.“

Televize Nova minulý týden představila prvních osm finalistů soutěže MasterChef Česko a nyní odhaluje další čtyři.

O titul MasterChef Česko 2023 bude bojovat šestnáct soutěžících. Toto jsou čtyři nově odhalení:
Petra
Třiačtyřicetiletá Petra Kamencová z Berouna je akční maminkou dvou dětí. Žije velmi aktivním stylem života a letos nastal konečně ten správný čas, aby přijala výzvu do boje o titul v MasterChef Česko. V budoucnu by chtěla vybudovat zdravou fast food restauraci a věnovat se edukaci v oblasti gastronomie. Petra je velmi soutěživá. V minulosti se účastnila i soutěže krásy.

Zdeněk
Čtyřiačtyřicetiletý sládek Zdeněk Česák z obce Plánice miluje západočeský venkov a pivo. Zná dokonale místní suroviny. Dokáže ulovit kance, chovat kuřata i králíky a vypěstovat vlastní zeleninu a bylinky. Se svou partnerkou uzavřel dohodu. Když se Zdeněk přihlásí do boje o titul MasterChef Česko, ona musí prokázat své znalosti v soutěžním pořadu Na lovu.

Žaneta
Devětadvacetiletá kosmetička Žaneta Kavala z Pardubic má neustále dobrou náladu. Má za sebou i neradostné období, ale láska k vaření ji pomohla vše překonat. Hodně se věnuje sociálním sítím, kde se fanouškům svěřuje se svými kulinářskými zážitky. Miluje italskou a vietnamskou kuchyni.

Lukáš
Jedenatřicetiletého Lukáše Šimla z Prahy, majitele reklamní agentury, do MasterChefa přihlásili kolegové z práce, kterým zachutnalo, když jim jednoho dne uvařil na firemním výjezdu. Na okolí Lukáš může působit jako tvrďák, ale ve skutečnosti je křehký introvert. Dokonce píše i básně.

Již dříve oznámení soutěžící MasterChef Česko 2023:
Kuba
Třiatřicetiletý seřizovač CNC strojů Jakub Menšík se narodil v Brně, ale se ženou v současnosti žijí v Říčanech u Brna, kde na zahradě opravují zakoupený food truck. Jeho snem je pro kamarády u místního jezera připravovat burgery. Tvrdí, že do soutěže si nepřišel pro peníze, ale pro trofej. Tu by si chtěl poctivě a férově vyvařit a pak vystavit doma.

Joy
Pětatřicetiletá návrhářka a kadeřnice Joy Rank má kořeny v Nigérii, ale žije s malým synem v obci Veliká Ves nedaleko Prahy. Oblíbila si českou kuchyni. Kromě vaření, miluje módu a krásu, a i ráda pomáhá ostatním. Vaří pro bezdomovce jak v Česku, tak v Nigérii. Je nekompromisní při honbě za svými sny. V budoucnu by si chtěla otevřít vlastní bistro s afro-evropskými pokrmy.

Štefan
Strojní inženýr Štefan Staník žije v Trenčíně a je mu devětadvacet let. Hodně času tráví v posilovně a rád nejen vaří, ale i peče. Prý je na tom s pečením dokonce lépe než s vařením. Buchty tedy nejsou jen na jeho břiše, ale sixpack má i doma v troubě. Být součástí MasterChefa byl vždycky jeho sen.

Marťa
Martina Bartoňová je čtyřicet pět let, žije se synem v Litoměřicích. Vyučila se jako kadeřnice, ale její vášní je vaření. Věří, že to je to, čemu by se v budoucnu měla víc věnovat. Ráda vaří v klidu, pohodě a podle sebe, tudíž je pro ni soutěž MasterChef Česko doslova jako dělaná! O něco méně ráda peče, protože před sladkým jednoznačně preferuje slané.

Péťa:
Sedmadvacetlietý bankéř Petr Slíva z Ostravy neměl lehké dětství. V sedmnácti letech opustil domov a musel se postavit na vlastní nohy a postarat se nejen o sebe, ale i svou sestru. Jeho snem je stát se MasterChef Česko. Pokud zvítězí, peníze si rozdělí se svou milovanou babičkou.

Terka
Třicetiletá Tereza Vyhlídalová z Prahy miluje práci rukama. Proto dělá za barem a sama si šije i své oblečení. Vychovávala ji babička, protože brzy přišla o tatínka, a maminka, aby uživila rodinu, musela hodně pracovat. Terka říká, že má smůlu na partnery, ale veškeré překážky překonává s úsměvem. Bude se smát i na konci MasterChefa?

Adam
Pětadvacetiletý Adam Rundus z Prahy může na první pohled působit jako šílený snílek, dokáže ale stát i nohama na zemi. Živí se totiž jako produkční v herecké agentuře. Celý život soupeří s ADHD, kvůli kterému je pro něj někdy těžké, zkoordinovat aktivitu mozku a končetin. Jeho pohled na život se změnil a formoval hlavně během života na Kostarice, kde žil se svou sestrou, slavnou kuchařkou Kamu. Uvědomil si tam svou lásku k vaření a začal se v něm zdokonalovat. Rád ochutnává nové chutě ať už během svých cest, v restauracích nebo ve své vlastní kuchyni.

Nikol
Dvaatřicetiletá Nikola Němcová vlastní kavárnu v Olomouci. Úspěch je pro svéráznou majitelku a provozovatelku kavárny velmi důležitý. Sama říká, že její občas až přehnaná cílevědomost mnohdy zraňuje ty, které má nejradši. Protože v gastru pracuje, má i jasný názor na to, jak by to tam mělo fungovat.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *