Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Pečujte o své vlasy jako Madelaine Petsch – jaké produkty značky Maria Nila si  hvězda seriálu Riverdale oblíbila?

Americkou herečku a youtuberku Madelaine Petsch si celý svět kromě ikonické role Cheryl Blossom v seriálu Riverdale spojuje také s nádhernými, přirozeně zrzavými vlasy. A protože právě přirozenost a udržitelnost životního stylu jsou pro Madelaine zásadní hodnoty, není vůbec náhoda, že si pro péči o svůj zrzavý poklad vybrala přírodní vlasovou kosmetiku Maria Nila a stala se její globální ambasadorkou. Madelaine Petsch i Maria Nila mají jasno: krásné vlasy jsou zdravé vlasy. A zdraví vlasů, stejně tak jako zdraví planety, nelze stavět na ničem jiném než na šetrné péči v souladu s přírodou a s respektem ke všem živým bytostem.

Všechny produkty této švédské značky profesionální vlasové kosmetiky jsou 100% veganské a zásadně nejsou testovány na zvířatech.

Krásné a zdravé vlasy se značkou Maria Nila podle Madelaine Petsch: „Ráda střídám šampon a kondicionér řady True Soft a Head & Hair Heal,“ prozrazuje své hlavní favority Madelaine.

Head & Hair Heal Shampoo / Head & Hair Heal Conditioner / Head & Hair Heal Masque
Složení řady Head & Hair Heal bylo pečlivě sestaveno nejen s ohledem na zdraví vlasů, ale i pokožky, protože její podráždění nebo problém s tvorbou lupů a padáním vlasů trápí mnoho lidí. Head & Hair Heal působí protizánětlivě, stimuluje růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání a zklidňuje suchou pokožku hlavy (obsahuje aktivní složku Piroctone olamin, výtažek aloe vera, apigenin, vitamin E, peptidy aj.). Jako závěrečnou péči lze volit buď kondicionér nebo masku.

True Soft Shampoo / True Soft Conditioner / True Soft Masque
Pro řadu True Soft je úkol číslo jedna hydratace. Jemná, posilující péče obsahuje arganový olej pro lesk, vyhlazení a výživu vlasů a speciální komplex složek Color Guard (ochrana před UV zářením a déle trvající intenzita barvy). Jako závěrečný krok kondicionér nebo maska.

True Soft Booster / Head & Hair Heal Booster
Úžasná hebkost a lesk během 3 minut – intenzivní a hloubkově působící forma péče na závěr, která nahrazuje kondicionér nebo masku. U True Soft složení na bázi arganového oleje, účinek boosteru Head & Hair Heal je postaven na aloe vera a vitamínu E a kromě viditelného efektu na vlasech příjemně zklidní pokožku.

Cream Heat Spray
Sprej na vlhké i suché vlasy zabraňuje štěpení konečků a funguje jako super ochranný štít před přílišným teplem v rámci fénování nebo jiného tepelného stylingu.

Soft Argan Oil
Arganový olej jako šampion vlasové péče a malé tajemství Madelaine Petsch: „Arganový olej řady True Soft je opravdu fajn produkt, když ho nechám večer působit, aby se mé vlasy zregenerovaly po celodenním náporu teplot.“

Značka Maria Nila je k dostání například v parfumériích Douglas a Notino, či na Alze.

Zdroj a foto: Maria Nila

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *