Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Hydratace – klíč k zářivé a zdravě vypadající pleti

Hydratace by měla být základem skin care rutiny. Udržuje pokožku pružnou a svěží a pomáhá ji chránit před negativními vlivy vnějšího prostředí. Nedostatek hydratace naopak může vést k suché, matné, unavené pleti, tvorbě vrásek a také ke snadnějšímu podráždění pokožky. Hydratační produkty dodávají do vrchní vrstvy pokožky dodatečnou vlhkost a pomáhají ji v pokožce zadržet. Dopřejte své pokožce intenzivní dlouhotrvající hydrataci s vylepšenou řadou Neutrogena Hydro Boost!

Nový Neutrogena Hydro Boost s komplexem přirozených hydratačních složek

Pleťová péče Neutrogena® Hydro Boost s vylepšeným složením obsahuje látky, které se také přirozeně vyskytují v kůži a podporují proces hydratace pokožky:

  • Kyselina hyaluronová pomáhá zadržet vodu v pokožce a zvýšit její hydrataci. Působí jako houba – dokáže na sebe navázat vodu až o 1000násobku své váhy.
  • Aminokyseliny podporují a posilují kožní bariéru a tím pomáhají chránit pleť proti vysušování a negativnímu působení vnějších vlivů.
  • Elektrolyty zlepšují vstřebávání hydratačních látek do pokožky.

Výsledkem je 6x více hydratace* až na 72 hodin a o 80% silnější kožní bariéra.

Základní kroky pro hydratační skin care rutinu
1. Jemné čištění
Zvolte jemné čisticí přípravky, které odstraní make-up, nečistoty a nadbytečný maz a vaši pokožku nebudou vysušovat a dráždit. Tip: Neutrogena® Hydro Boost Čisticí gel s kyselinou hyaluronovou, který zanechá pleť čistou a intenzivně hydratovanou.

2. Hydratační péče
Vyberte si kvalitní hydratační sérum nebo krém, který odpovídá vašemu typu pleti. Tip: pleťová péče Neutrogena® Hydro Boost s přirozenými hydratačními složkami.

3. Ochrana
Sluneční paprsky mohou pokožku vysušit. Používejte denně lehké krémy s SPF, abyste ochránili pokožku před slunečním zářením, ztrátou vlhkosti a také předčasným stárnutím.

4. Pravidelná exfoliace
Exfoliace odstraňuje odumřelé kožní buňky a umožňuje hydratačním produktům lépe proniknout do pokožky. Zvolte vhodný produkt, který nebude vaši pokožku dráždit.

Vyberte si tu správnou hydratační péči NEUTROGENA® Hydro Boost pro vaši pleť:
Neutrogena® Hydro Boost Hydratační pleťový gel 50 ml – pro normální až smíšenou pleť.
Lehký gel s jemnou svěží vůní okamžitě dodává pokožce 6x více hydratace* na 72 hodin a posiluje kožní bariéru. Pro pružnou, svěží a zdravě vypadající pleť. Vhodný i pro citlivou pokožku a pokožku se sklonem k nedokonalostem.

Neutrogena® Hydro Boost Hydratační gelový krém 50 ml – pro suchou pleť
Neparfemovaný intenzivně pečující krém gelové konzistence dodává pleti pružnost a hebkost. Neucpává póry a lze jej použít jako podklad pod make-up. Vhodný i pro citlivou pokožku a pokožku se sklonem k nedokonalostem.

Neutrogena® Hydro Boost Noční krém 50 ml – pro všechny typy pleti
Intenzivně hydratační a regenerační krém je obohacen o složky, které se také přirozeně vyskytují v kůži a podporují proces hydratace pokožky – obsahuje kyselinu hyaluronovou, aminokyseliny, elektrolyty a peptidy. Pro pružnou a svěží pleť po probuzení.

Řada Hydro Boost® dále nabízí také produkty pro čištění pleti a pro péči o tělo a ruce: čisticí pleťový gel, micelární vodu 3v1, ultrahydratační tělový krém, tělový hydratační sprej, koncentrovaný pleťový balzám, čisticí pleťové ubrousky, intenzivní hydratační sérum, rozjasňující oční krém, hydratační krém s SPF 25, vyhlazující pleťový peeling, odličovací pleťové mléko, tělový balzám a ultrahydratační krém na ruce.

*Ve srovnání s neošetřenou pokožkou.

Zdroj a foto: Neutrogena

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *