Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

Díl za odměnu pro finálovou desítku MasterChef Česko. Street Food na zcela nové úrovni!

Kuchyně MasterChef Česko přináší další náročnou výzvu. Soutěžící se budou muset postavit jeden druhému, a to v nelehké výzvě – Street food. Tentokrát však ti, co postoupí na balkon po první výzvě, mohou jásat jen napůl. Opět totiž přichází boj o nejlepší bagetu, která se následně bude prodávat v síti Bageterie Boulevard po celé České republice.

Top desítka se v první výzvě musí rozdělit po dvou, ale nevybírají si spoluhráče, ale naopak, si musí vybrat protivníka. A jen jeden z dvojice postoupí na balkon. Každá dvojice má pod tajemnou bedýnkou jednorázové nádobí, na které musí vyšvihnout perfektní pouliční jídlo. Ale ne vše je tak, jak se na první pohled zdá. Protože ti, co postoupí do bezpečí balkonu, jsou vlastně poražení a nepostoupí do boje o nejlepší bagetu. A jelikož Bageterie Boulevard slaví 20 let od založení a je to česká firma, tak se nabízí vytvořit bagety inspirované právě českou kuchyní. Vítěz však může být jenom jeden.„Tak trochu díl za odměnu, no ne?“ zakončil tuto epizodu porotce Honza Punčochář.

Která bageta ohromí porotu nejvíc a vynese svého tvůrce na plakáty po celé zemi? To diváci zjistí už ve středu 18. října ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *