Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Adam Pavlovčin aka ADONXS to rozjel ve velkém. Na křtu alba svého kolegy ze SuperStar Martina Dufka a jeho kapely Realita všechny doopravdy překvapil!

V sobotu 21.10., kapela Realita, kterou mj. mnozí znají z nejprestižnějších českých festivalů jako Colours of Ostrava, Hrady.cz, Benátská noc, Sázavafest aj., pokřtila své již druhé studiové album “UNDRGRND POP”. 

Oblíbený  klub na pražské Letné praskal ve švech. Fanoušci kapely se dočkali a po 4 letech kluci konečně vydali dlouho očekávanou desku. Poprvé tak publiku představili všech 10 nabombených pecek, mezi nimi i již dříve vydané rádiové hity jako single “Šílená” a “Pavarotti”. 

Frontman Martin Dufek, semifinalista soutěže SuperStar 2021, pozval jako kmotra svého někdejšího konkurenta a pozdějšího vítěze TV soutěže Adama Pavlovčina aka ADONXSE. “Masakr! Opravdu Masakr! Album jsem už měl tu čest slyšet a je brutální! Mám radost z toho, že je na této scéně někdo, kdo dělá takovou hudbu.” , prohlásil nadšeně. Formace REALITA je jedinou kapelou v Česku hrající unikátní žánrunderground pop”.

Rozjetý Pavlovčin se do křtu opřel ve velkém a ke všeobecnému překvapení vší silou zatřásl lahví šampaňského a divoce postříkal nejen CD, ale i kapelu a pištící publikum.

“Byl to zaručeně nejlepší koncert od naší první společný zkoušky! Tenhle zážitek budeme s kapelou vstřebávat ještě dlouho.” prohlásil dojetím Martin Dufek.

Zdroj a foto: Kapela Realita

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *